• Anne Karin Gjørtz Sykepleier, akupunktør og soneterapeut med over 25 års erfaring. Daglig leder ved klinikken. Hun tilbyr også databasert helseanalyse (NES-terapi) og kost veiledning i forhold til helsen. Hun er dyktig og med gode resultater innen de fleste plager.
  • Jarl Roar Simenstad Blodanalyse - mørkefelt mikroskopiering. Jobber mye med irritabel tarm (lekk tarm) og behandlinger for dette. Han er også refleksolog og lockfoot behandler, samt meget dyktig massør. Han er engasjert, interessert og brenner for å hjelpe.
  • You Ping Xin Kinesisk akupunktur og naturmedisinsk ekspert med over 25 års erfaring som akupunktør i Oslo. Jobber med alle typer lidelser og plager - akutte og kroniske. Spesialist innen barnløshet - infertilitet.
  • Peder N. Knutsen Sertifisert coach og har i tillegg utdannelse fra John Grinder som er den beste innen faget, tankefeltterapeut, hypnoterapeut og assistent i utdannelsen av nye coacher. Meget dyktig og seriøs - kjent for å få raske resultater med endring til en bedre hverdag.
  • Lisbeth Eik Homeopat med lang praksis. Soneterapeut, øreakupunktør og ørelys behandler. Hun er erfaren og meget dyktig i sitt fag. Jobber med akutte og kroniske plager hos barn og voksne.
  • Julianna Weber Helsecoach fra Hjerteakademiet og har senere fyllt på med utdannelser i healing, hypnoterapi og nå coaching ved Solstadakademiet. Hun er også velværemassør.
  • Lisbeth Mikalsen Hun er coach, hypnose og healer med lang og bred erfaring med både barn og voksne. Hun jobber meget seriøst for å få til en endring hos deg. Spesialist på røykeslutt og sukkersug.
  • Fransisco Morante KOMMER DEN 22. OKTOBER - 26. OKTOBER 2018. Bestill time nå for timene ryker fort unna. Pris kr 1700,- Fransisco Morante er ekspert på blodanalyse og mørkefelt mikroskopiering med 35 års erfaring fra sykehus i Mexico. Han benytter høyteknologisk mikroskop. Dette er virkelig en spennende reise gjennom ditt eget blod. Han informerer om hva han ser sammen med deg. Han besøker klinikken av og til.