Amedisin

Vi har holdt til på Røa i snart 25 år. Vi er i dag et tverrfaglig fellesskap hvor alle er spesialisert innenfor sine terapier som spenner over både fysisk og psykisk helse. Vi jobber mye med: hormonelle ubalanser, infertilitet, muskelplager i nakke/rygg/arm/fot, fordøyelsesplager og blodanalyse, allergier, migrene og smerter, samt endringer i tankene.

Tilbakemeldinger
 • Slet med selvsikkerheten min

  Jeg føler jeg tenker annerledes. Jeg bryr meg ikke så veldig mye om hva folk tenker om meg. Det har blitt lettere å si ting uten å være nervøs for hva de vil si tilbake, eller reagere. Jeg er ikke redd for være meg selv. (Tankefelt terapi)

  Jente - 19 år
 • Et forbedret sosial liv med NLP

  Jeg lærte masse om meg selv da jeg var til coaching, mye mere enn jeg trodde jeg skulle lære. Før trodde jeg at jeg visste nok om meg selv og hvordan jeg oppført meg i forhold til andre mennesker. Da vi gjennomgikk de forskjellige lekene og rollespillene lærte jeg hvordan jeg skulle forholde meg og kommunisere med andre. Det har hjulpet meg masse i det siste. Nå er jeg kvitt mange av de problemene jeg hadde og det går mye bedre i det sosiale livet.

  Jente 13 år
bestill time

Du kan bestille time på 22 73 27 70 eller benytt skjemaet under.

Bestill_time_quick

 • *obligatorisk felt
0