Amedisin logo

Amedisin

Vi har holdt til på Røa i snart 25 år. Vi er i dag et tverrfaglig fellesskap hvor alle er spesialisert innenfor sine terapier som spenner over både fysisk og psykisk helse. Vi jobber mye med: hormonelle ubalanser, infertilitet, muskelplager i nakke/rygg/arm/fot, fordøyelsesplager og blodanalyse, allergier, migrene og smerter, samt endringer i tankene.

Tilbakemeldinger
 • Ødem i bena mot slutten av graviditet

  Hadde store ødem i bena ( i ca 2 uker) Etter 2 behandlinger merket bedring. Som leder av klinikken tillater jeg meg å tilføye viktig informasjon vedrørende dette caset: Hun hadde enorme ødemer - bena var som 2 stokker - og dette gikk høyere enn bare i bena. Som høygravid - 1 uke igjen til termin - hadde hun ingen wc-runder på natta og på dagen var det også sparsomt med urin. Hun hadde økt vekten med 10 kg bare den siste uken. Kroppen slet noe enormt og hun kunne nesten ikke gå på bena av smerter. Hun brukte et par sko fra mannen, som var de eneste hun fikk på. Hun hadde født 2 barn fra før og visste utmerket godt at det var ikke slik situasjonen skulle være. Vi bad henne først kontakte sykehuset pga at vi var redd for både hjerte og nyrer. Hun kom tilbake omgående med beskjed om at hun fikk ikke komme dit - de kunne uansett ikke gjøre noe for henne før fødselen var over ! En av våre akupunktører ønsket å samtale med henne og gav henne påfølgende behandling med akupunktur og soneterapi. Resultatet ble 5 toalett turer på natta med mye urin hver gang. Ny behandling dagen etter til tross for at dette var lørdag  - samme resultat - mye urin. atter ny behandling på søndag! og da kunne terapeuten se beinskjellettet i leggene - ødemene var gått betydelig ned og kunden hadde det mye bedre. Etter vår mening var nå en farlig og ubehagelig situasjon avverget og kunden kan se frem til resten av sin tid frem til fødselen med glede. Lidelsen og den uholdbare situasjonen hennes er forbi.

  Gi Te
 • Opplevelser som slår meg helt ned – angst

  Amedisin har en av de beste NLP coach spesialister. Etter svært sterke opplevelser i livet, hvor jeg blitt slått ned fullstendig både fysisk og mentalt...angst, depresjon, sterkt negativt selvbilde etc., etter mye frem og tilbake henvendte jeg meg til Alternativ Medisin Røa og sånn er jeg blitt kjent med henne. Denne personen er en av de klokeste, positive og smilende mennesker jeg kjenner. Hun sprer god og varm energi rundt seg og vil alltid komme med gode teknikker. Derfor synes jeg at hun er den beste som kan hjelpe de som trenger det. Jeg benytter meg av henne som samtaleterapeut og får coaching på den mentale side. Hun også hjulpet meg med å takle tiden etter at jeg blitt truet med våpen. Jeg har blitt sosial igjen :) Føler meg i gode, varme og trygge hender! Tusen hjertelig takk!

  Jente 34
bestill time

Du kan bestille time på 22 73 27 70 eller benytt skjemaet under.

Bestill_time_quick

 • *obligatorisk felt