Anne Karin GjørtzDaglig leder, sykepleier, akupunktør, soneterapeut

Anne Karin er soneterapeut og akupunktør:

Hun er daglig leder ved klinikken og har over 25 års erfaring.

Anne Karin Gjørtz er utdannet sykepleier i -80 og videreutdannet seg fra – 90 til soneterapeut, akupunktør, tankefeltterapeut, kvantemedisiner og med et stort interessefelt på kost og ernæring i forhold til helseutfordringer.
Hun har drevet klinikken i 25 år og har hjulpet mange til en bedre hverdag.

Hun jobbet som sykepleier i 16 år og søkte etter noe mer for å kunne hjelpe til ved helseutfordringer. Interessen kom først for kost, vitaminer og mineraler.

Hun har mye erfaring innen de fleste plager, men er spesielt opptatt av hormoner hos kvinner og menn i forhold til syklus og graviditet. Samt også utfordrende muskulære og sirkulære belastninger og plager i armer, rygg, hofter, ben og føtter. Fordøyelsen er en viktig faktor i alle helse sammenhenger og derfor er hun dyktig på kost og ernæring i forhold til forskjellige plager.

Hun er kunnskapsrik og oppdaterer seg faglig hele tiden.
Hun jobber med  kunder i alle aldersgrupper fra babyer til de eldste og er samvittighetsfull i behandlingen av mennesker.
Hver dag er for henne en sann glede og hun brenner virkelig for å hjelpe medmennesker til en bedre hverdag.

Titler:

Medlem:

Terapier

Kosthold og ernæring

Vi gir kostholdsråd og ernæringsråd. Etter mange års erfaring vet vi at mat og drikke betyr mye for vår helse. Vi gir klientene råd som er [...]

Artikler

Allergi og intoleranser

Matvareallergi utvikler seg når immunforsvaret behandler maten du spiser som en inntrenger, ikke som en venn. Det kan være proteiner som maten [...]

Tilbakemeldinger
 • Sterk pms og østrogendominans

  Tusen takk for din anbefaling av bruk av Progesteron krem. Jeg har slitt med sterk pms i ihvertfall 15 år (er nå 41 år). Jeg har fått påvist endometriose og har blitt operert 3 x for cyster på eggstokkene. Jeg har tydelige tegn på østrogendominans og har fått høre at jeg vil ha utfordringer med å bli gravid. De siste årene har den premenstruelle perioden blitt lengre og lengre. Har hatt spotblødninger i 5 dager før mens og deretter kraftige mensblødninger. Har hatt ømme bryst, vannansamlinger, dårlig søvn, veldig irritabel i humøret, alt dette i opptil 2 uker før mens-start. Etter at jeg har startet med progesteron krem opplevde jeg allerede etter 1 måneds bruk, en veldig stor forbedring. Ja jeg vil si at jeg har ikke hatt bedre syklus enn denne måneden, noengang!!! Syklusen ble forlenget med 3 dager. Ingen spotblødning, betraktelig mindre menstruasjonsblødning, ingen ømme bryst, ingen væskeansamling, humøret var veldig mye bedre, ingen netter med dårlig søvn forut for menstruasjon. Må også legge til at jeg i denne perioden fikk fotsoneterapi hos Anne Karin (3 x) Og jeg drakk ikke kaffe, alkohol eller spiste sukker. Tusen takk for super hjelp og gode kostholdstips, Anne Karin!

  Kvinne 41år
  Kvinne 41år
 • Vondt overalt og energiløs

  Hei Jeg har vært veldig flink og stort sett prøvd å følge det du informerte om. Merker at «vondtene» ikke er så intense og at toppene er jevnet ut. Det er lenge igjen til mål, men dette motiverer meg til å fortsette. Takk for at du tok deg tid til å sende mail. Skal oppdatere deg videre.

  Dame
  Dame
bestill time

Du kan bestille time på 22 73 27 70 eller benytt skjemaet under.

Bestill_time_quick

 • *obligatorisk felt
0