Jarl-Roar-Simenstad

Jarl Roar Simenstad

Om Jarl Roar Simenstad

Jarl Roar er utdannet i grunnmedisin og bioenergetisk og informasjonsmedisinsk helseterapi i -10 og deretter har han kontinuerlig utdannet seg videre innen tankefeltterapi, lockfoot og pek(physio energetic kiropraktikk), kvantemedisin, refleksologi og blodanalyse via kraftige forstørrelser.

Han kombinerer sine behandlingsmetoder for å hjelpe deg med de problemene du har. Han er engasjert, interessert og brenner for å hjelpe.

Har jobbet i privat praksis med ovennevnte terapier siden mars 2010.

Jarl Roar Simenstad har selv en lang sykehistorie bak seg som har gitt ham bred erfaring og kunnskap. Fra å være sengeliggende med ME/CFS og være totalt pleietrengende og veien tilbake til idag hvor han er velfungerende og meget kunnskapsrik.
Dette skjedde via terapeuter som hjalp ham opp av den elendige helsetilstanden hans. Han lærte mye om kroppen og helse i løpet av denne tiden og hans interesse ble vekket for å hjelpe andre i samme situasjon.

Han er meget dyktig og blir satt stor pris på av sine kunder, som føler seg i trygge hender ved hans hjelp.

Tittel:

Medlem:

Terapier
Artikler

Mineralanalyse-Oligoscan

Mineralanalyse-oligoscan er en rask metode for å sjekke mineraler, tungmetaller og sporelementer i kroppen. Svaret kommer med en gang

NES – behandling

Dette er en behandlingsform som går så dypt inn i et menneske som klient og behandler trenger og ønsker at den skal virke. Et løft for [...]

Tilbakemeldinger
 • Astma og dårlig immunforsvar

  Jeg har slitt med en del helseplager, bla astma(spesielt når det er kaldt om vinteren) og får ofte forkjølelser og influensa, samt at jeg har hatt en vond hofte i en del år sannsyligvis fordi det ene benet mitt er mye lenger enn det andre. Jeg ble skannet av Jarl med noe han kalte for NES-systemet og jeg fikk noen flasker med kosttilskudd av han som han kalte for infoceuticals. Jeg har fått sånn behandling et par ganger og immunforsvaret mitt har tydeligvis blitt mye bedre for jeg har ikke hatt hverken forkjølelse eller influensa siden og astmaen min er også praktisk talt borte. Jarl gjorde også en lock-foot behandling på meg og forklarte at en feilstilling i mellomfoten på den ene foten min var årsaken til benlengde forskjellen min og hoftesmertene. Beinlengden rettet seg opp umiddelbart etter behandling og smertene i hoften har også forsvunnet og ikke kommet tilbake.

  Anne Solfrid 27, Lillehammer
 • Magesmerter og slitenhet

  Jeg har slitt med magesmerter og slitenhet og har ikke vært meg selv på et par år, noe som har vært en stor utfordring for meg både på skolen og etter at jeg begynte som frisørlærling. Det har til tider vært ganske tungt for å si det mildt, og ikke minst har det begynt å tære på meg psykisk også. Jeg fikk Jarl som kunde hos meg på salongen og vi kom i snakk om hva han jobbet med og han fortalte meg mye om de terapiene han holdt på med. Jeg syntes det hørtes veldig spennende ut og vi avtalte en time hos han. Han gjorde en scanning på meg med noe han kalte NES, og etterpå viste han meg resultatene av skanningen(som bare tok et halvt minutt) og hva som sannynligvis feilte meg. Skanningen fortalte også mye om følelseslivet mitt og Jarl forklarte også hvordan dette kunne påvirke helsen min, noe som var en stor øyeåpner for meg, for dette var noe jeg overhodet ikke var klar over. De første timene etterpå var det mange ting som fartet rundt i hodet mitt og mange ting falt på plass, noe som i seg selv gjorde at jeg følte meg bedre. Jarl anbefalte meg i tillegg tilskudd med vitaminer og mineraler og han gav meg også noen flasker med noe han kalte Infoceutical (flasker med informasjonsmedisin) og forklarte at det vil gjennopprette den korrekte energi og informasjonsflyten i kroppen min, slik at jeg da ville fungere på normalt vis igjen fysisk, noe det da også har gjort. Mageproblemene mine er helt borte, jeg er utholdende på jobben og har mye mer stå på vilje. Er kort og godt blitt mitt gamle jeg igjen, noe både venner, kolleger og famile har lagt merke til, så jeg er overlykkelig om dagen. Kan faktisk ikke huske å ha følt meg bedre.

  Ida Marie 21, Oslo
bestill time

Du kan bestille time på 22 73 27 70 eller benytt skjemaet under.

Bestill_time_quick

 • *obligatorisk felt