Lisbeth MikalsenHypnose og healer

Om Lisbeth Mikalsen

Hun utfører hypnose og har lang praksis og mange gode tilbakemeldinger på at terapiene hennes virker. Hun er dyktig i faget og innstilt på å hjelpe deg på best mulig måte.

Lisbeth Mikalsen er utdannet hypnoterapeut ved Robert Shields College i England, som er akkreditert av de største hypnoseorganisasjonene i verden.  Hun er også utdannet hypnoterapeut fra Hypnoseakademiet hvor de hadde gleden av å ha Andrew Newton som foredragsholder, han er kjent som en av verdens mest erfarne hypnotisør og hypnoterapeut samt mannen som lærte Paul Mc Kenna hypnose.

Lisbeth Mikalsen er opptatt av å jobbe etter en kontinuerlig kompetansehevning, samt en faglig og personlig utvikling og et godt samarbeid med andre kolegaer for å kunne tilby deg det beste.

Hun er verken lege eller psykolog og kan etter lov om alternativ behandling ikke gi lovnad om bedring eller helbredelse av noen sykdom eller lidelse psykisk eller somatisk. Imidlertid tilbyr innehaver veiledning/undervisning til enkelt personer eller i små grupper.

Tittel:
Hypnoterapeut
TAT og EFT
Reiki healing

Medlem:
Hypnoseakademiet
Association of Ethical and Professional Hypnotherapists. MAEPH

 • Norsk Forbund for Klinisk Hypnose.
 • International Institute of Clinical Hypnosis
 • American Board of Hypnoterapi

Les om hypnose her

Terapier

Hypnose – Hypnose Oslo

Med hypnose Oslo bestreber en å få en person ned på et meget avslappet nivå og uten forsvarsmekanismene påslått. Et bevissthetsnivå nær søvn. På [...]

Healing – Healing Oslo

Healing Oslo er en energibehandling som forsiktig balanserer og healer kroppens energier. Gjennom healing kanaliserer terapeuten energi inn i din [...]

Artikler
Tilbakemeldinger
 • Smerter i bekken/rygg, deprimert

  Etter 3 behandlinger har jeg blitt utrolig mye bedre både mentalt og fysisk. Etter første behandling kunne jeg gå uten krykker og sitte for første gang på 2 måneder og alt føltes mye lettere. Lisbeth har gitt meg mye innsikt og lært meg teknikker jeg kan bruke på egenhånd. Jeg er utrolig takknemlig

  Anne
 • Sosial angst

  I dag 15. februar klokka 17.00 hadde jeg time hos dere. Diagnose: sosialangst. Så det¨å ta T-bane (særlig i rushtiden) var et ubehag. Men etter en hypnosetime og TFT hos dere ble det å ta t-bane noe å glede seg til :D Jeg takker masse for god hjelp hos dere og det kan hende vi ses igjen :)

  Sara V
bestill time

Du kan bestille time på 22 73 27 70 eller benytt skjemaet under.

Bestill_time_quick

 • *obligatorisk felt
0