Peder-N

Peder N. Knutsen

Om personlig coach Peder N. Knutsen

NLP Trainer
NLP Coach og senere videre-utdannelse hos John Grinder
Artikkelforfatter
Foredragsholder

Peder er meget engasjert og fokusert på å hjelpe deg til å bedre din hverdag. Han kombinerer ulike metoder for å oppnå raske og varige resultater. Han var en av få som utmerket seg under sine studier til coach, og er levende opptatt av yrket sitt.

Har du noen gang innsett at alt som skjer i sinnet ditt, hver tanke, følelse og alt du er klar over, kun skjer i din private indre verden? Dine tanker er bare virkelige for deg, og blir overhodet ikke synlig for noen andre. Det er en fysisk verden her på jorden, men milliarder av ulike interne verdener. Vi er alle i våre egne separate teatre, vitne til helt forskjellige show, og likevel oppfører vi oss som om vi er en del av det samme publikum, og ser akkurat den samme hendelsen som vi kaller for livet.

Tanker følelser og handlinger henger tett sammen. Når du gir dine negative tanker og følelser næring over tid, vil du uunngåelig skape mønstre som uttrykkes i handlinger og reaksjoner.
Hvert eneste menneske har sin indre verden, hvilket betyr at du må møtes der hvor du er. Bare slik kan det skapes forståelse, innsikt og tillit som muliggjør den raskeste, enkleste og beste metoden for å komme videre.
Er du ofte fanget av negative tanker? Sitter de dårlige følelsene fast i kroppen din? Har du en atferd som begrenser deg?
I samarbeid med meg vil vi skape din egen plan for hva du egentlig ønsker, og sette opp trinnene slik at du kommer deg over hindringene og kan leve livet du drømmer om. Du kan bruke meg som objektiv sparringpartner i alle private og profesjonelle utfordringer. Som sertifisert coach bruker jeg eksempelvis elementer fra fagområdene NLP, TFT/EFT, positiv psykologi, kognitiv terapi og hypnoterapi, slik at sesjonene tilpasses akkurat deg.

Privat er jeg opptatt av balansen mellom sinn, kropp, sjel og hjerte. Jeg har viet mitt liv til mental trening og utvikling, fysisk trening, yoga og meditasjon. Denne nysgjerrigheten til å stadig utvikles, tar jeg med meg inn i møtet med alle typer mennesker.

Utdannelse:

I Spania høsten 2015 fullførte og besto Peder den beste og mest kravstore Trainers Trainerutdannelsen i verden. Utdannelsen holdes av de fremste representantene innenfor NLP, hvorav John Grinder er en av to som skapte NLP tilbake på 70-tallet.
Utdannelsen danner grunnlaget for å holde kurs, workshops og skole innenfor NLP (med sertifisering) av høyest mulig kvalitet.

Viktigst av alt er at utdannelsen er et kvantesprang i personlig utvikling, som vil komme alle Peders kunder til gode.

Interesserte kan lese mer på følgende linker:
http://www.nlpinthesun.com/courses/view/nlp_trainers_training/
http://www.nlpacademy.co.uk/

Peder er i tillegg utdannet med internasjonal sertifisering i:
NLP Coach
NLP New Code
NLP Master Practitioner
NLP Practitioner

I et par års tid etter egen utdannelse assisterte han som kursholder og mentor innenfor de samme fagene.
Peder holder jevnlig foredrag om ulike temaer innenfor personlig utvikling.

 

Peder er fast skribent for magasinet Spabeauty og bloggmagasinet Fra denne vinkel.

FÅ ORDEN PÅ DET.
DU HAR ALT Å VINNE!

Tittel:

 

Terapier
Artikler
Tilbakemeldinger
 • Dyktig coach innlevelse og resultatrettet

  Peder Normann Knutsen har i rollen som coach og veileder en massiv innlevelsesevne i andre mennesker behov. Man kjenner tydelig på hans store interesse og lidenskap for menneskers utvikling. Peder Normann Knutsen har i tillegg stor kunnskap om coaching, og hvordan man hjelper folk videre. Han er åpen, nysgjerrig, og iherdig. Sammen vil dette hjelpe de han coacher til nye innsikter. Peder Normann Knutsen er en ydmyk og respektfull person som har en særdeles god evne til å skape kontakt med de han møter. Han har i tillegg gått veien fra tunge utfordringer til glede i livet, og den livserfaring er uvurderlig i rollen som coach. Jeg er takknemlig over å kunne få bruke hans kompetanse som assistent på våre utdannelser i NLP Coaching å medgir herved mine varmeste anbefalinger av Peder Normann Knutsen.  

  John Tolmie, NLP Coaching Master Trainer, Ethos Communication
 • Hva vil jeg med livet og yrke

  Mina Kommentarer om Peder som coach: Jag har fått coaching av Peder för att bli av med en del oönskade beteenden samt finna ut av vad jag vill med livet, särskilt när det gäller valg av yrke. Jag upplever att Peder är väldigt seriös, professionell, genuint intresserad och förtroendeingivande. Han har med hjälp av enkla spørsmål och bra tekniker hjälpt mig att byta ut oönskade beteenden mot mer önskade. Han har hjälpt mig att se nya möjligheter, våga släppa taget om det som inte är bra för mig och att tro mer på mig själv och på att allt är möjligt. Han har hjälpt mig att komma på mer riktig väg i livet genom att fokusera på rätt saker. Jag har efter mina samtal med Peder lärt mig att ta ansvar för mig själv och mina beteenden och jag vet nu att det är jag själv som äger mitt liv, det är bara jag som kan välja vad jag vill göra med det. Jag är väldigt tacksam för att Peder hjälpt mig att se ljusare på livet och faktiskt inspirerat mig så mycket att jag nu själv valt att gå kurs i Nlp och är snart färdig utdannet Nlp Master practitioner Coach:-) Jag kan starkt rekommendera Peder till alla som vill få hjälp med att utvecklas eller förändras, uppnå mål, bli gladare och leva ett mer bevisst liv med oändliga möjligheter.  

  Johanna, 31 år
bestill time

Du kan bestille time på 22 73 27 70 eller benytt skjemaet under.

Bestill_time_quick

 • *obligatorisk felt