Peder N. KnutsenPersonlig coach og tankefeltterapeut

Om personlig coach Peder N. Knutsen

NLP Trainer
NLP Coach og senere videre-utdannelse hos John Grinder
Artikkelforfatter
Foredragsholder

Peder er meget engasjert og fokusert på å hjelpe deg til å bedre din hverdag. Han kombinerer ulike metoder for å oppnå raske og varige resultater. Han var en av få som utmerket seg under sine studier til coach, og er levende opptatt av yrket sitt.

Har du noen gang innsett at alt som skjer i sinnet ditt, hver tanke, følelse og alt du er klar over, kun skjer i din private indre verden? Dine tanker er bare virkelige for deg, og blir overhodet ikke synlig for noen andre. Det er en fysisk verden her på jorden, men milliarder av ulike interne verdener. Vi er alle i våre egne separate teatre, vitne til helt forskjellige show, og likevel oppfører vi oss som om vi er en del av det samme publikum, og ser akkurat den samme hendelsen som vi kaller for livet.

Tanker følelser og handlinger henger tett sammen. Når du gir dine negative tanker og følelser næring over tid, vil du uunngåelig skape mønstre som uttrykkes i handlinger og reaksjoner.
Hvert eneste menneske har sin indre verden, hvilket betyr at du må møtes der hvor du er. Bare slik kan det skapes forståelse, innsikt og tillit som muliggjør den raskeste, enkleste og beste metoden for å komme videre.
Er du ofte fanget av negative tanker? Sitter de dårlige følelsene fast i kroppen din? Har du en atferd som begrenser deg?
I samarbeid med meg vil vi skape din egen plan for hva du egentlig ønsker, og sette opp trinnene slik at du kommer deg over hindringene og kan leve livet du drømmer om. Du kan bruke meg som objektiv sparringpartner i alle private og profesjonelle utfordringer. Som sertifisert coach bruker jeg eksempelvis elementer fra fagområdene NLP, TFT/EFT, positiv psykologi, kognitiv terapi og hypnoterapi, slik at sesjonene tilpasses akkurat deg.

Privat er jeg opptatt av balansen mellom sinn, kropp, sjel og hjerte. Jeg har viet mitt liv til mental trening og utvikling, fysisk trening, yoga og meditasjon. Denne nysgjerrigheten til å stadig utvikles, tar jeg med meg inn i møtet med alle typer mennesker.

Utdannelse:

I Spania høsten 2015 fullførte og besto Peder den beste og mest kravstore Trainers Trainerutdannelsen i verden. Utdannelsen holdes av de fremste representantene innenfor NLP, hvorav John Grinder er en av to som skapte NLP tilbake på 70-tallet.
Utdannelsen danner grunnlaget for å holde kurs, workshops og skole innenfor NLP (med sertifisering) av høyest mulig kvalitet.

Viktigst av alt er at utdannelsen er et kvantesprang i personlig utvikling, som vil komme alle Peders kunder til gode.

Interesserte kan lese mer på følgende linker:
http://www.nlpinthesun.com/courses/view/nlp_trainers_training/
http://www.nlpacademy.co.uk/

Peder er i tillegg utdannet med internasjonal sertifisering i:
NLP Coach
NLP New Code
NLP Master Practitioner
NLP Practitioner

I et par års tid etter egen utdannelse assisterte han som kursholder og mentor innenfor de samme fagene.
Peder holder jevnlig foredrag om ulike temaer innenfor personlig utvikling.

Peder er fast skribent for magasinet “Spabeauty” og bloggmagasinet “Fra denne vinkel”.

FÅ ORDEN PÅ DET.
DU HAR ALT Å VINNE!

Tittel:

 

Terapier

Hypnose – Hypnose Oslo

Med hypnose Oslo bestreber en å få en person ned på et meget avslappet nivå og uten forsvarsmekanismene påslått. Et bevissthetsnivå nær søvn. På [...]

Artikler
Tilbakemeldinger
 • Øresus og spenninger i bena

  Da jeg kom til akupunktur ved Alternativ Medisin Røa, var det i hovedsak øresus og spenninger i legger og lår jeg søkte hjelp for. I starten av behandlingsprosessen oppdaget jeg hvor sliten og stresset jeg var både fysisk og psykisk. Men etter ukentlige behandlinger over 5 måneder har så og si alle fysiske plager blitt borte og jeg har oppnådd store endringer i mitt psykiske liv. Akupunktøren satte meg også i kontakt med samtaleterapeut ved klinikken, som hjalp meg med bevisstgjøring og endringer i gamle og negative tankemønstre.

  Gunnar
 • Negative tanker, selvsaboterende h

  "NLP coaching har hjulpet meg enormt! Jeg har slitt med negative tanker, selvsaboterende handlingsmønstre og dårlig selvfølelse i mange år. Etter kort tid sammen med coachen har jeg blitt mye mer positiv, fått nytt pågangsmot og er klar til å ta enhver livssituasjon på strak arm. Jeg har lært å ikke ta alt så høytidlig og også bli flinkere til å sette grenser og si nei. Skulle ønske jeg hadde gjort dette for flere siden. Coachen er kjempe hyggelig og veldig lett å snakke med, hadde ingen problemer med å åpne meg. Ved hjelp av mange smarte og veldig enkle teknikker som fungerte veldig godt - endret det meg. Jeg er rett og slett satt ut av hvor fort NLP snudde ting for meg og jeg anbefaler denne behandlingsformen til alle som føler at de sliter med blokkeringer."  

  Jente, Oslo
bestill time

Du kan bestille time på 22 73 27 70 eller benytt skjemaet under.

Bestill_time_quick

 • *obligatorisk felt
0