You Ping XinKinesisk akupunktør, elektro akupunktør og kopping

Om You Ping Xin

En av de dyktigste akupunktørene i Oslo.
Utdannet kinesisk akupunktør og naturmedisinsk topputdannelse ved Universitetet i Shanghai, hvor hun studerte tradisjonell kinesisk medisin (TCM) i fem år. Dette er en dyp og meget god utdannelse i akupunktur og gir bred praksis. Deretter praktiserte hun som akupunktør og TCM lege på sykehuset i Shanghai i 3 år før hun flyttet til Norge.

I Norge har You Ping Xin over 25 års arbeidserfaring som akupunktør og hun snakker og skriver meget godt norsk. Hun har spesialisert seg innen barnløshet/infertilitet og har bred erfaring med behandling av smerter. Men hun jobber med alle områder innen helse, både akutte og kroniske lidelser og plager.
You Ping Xin er kjent for å være en meget dyktig og seriøs akupunktør og hun er en meget behagelig person som setter kunden i fokus.

Hun har spesialisert seg innen:

 • barnløshet/infertilitet
 • svangerskapsplager (kvalme og ødemer)
 • modningsakupunktur
 • overgangsplager/klimakteriebesvær
 • smerteproblematikk ( i muskel/skjelett, hodepine, migrene, senebetennelse og reumatiske lidelser)
 • samt stressrelatert probelmatikk (utmattelse, slapphet, søvnløshet og lettere psykiske plager)

Tittel:

Medlem:

Les om akupunktur her

Terapier

Kopping

Kopping er en metode som benytter undertrykk til å bedre sirkulasjonen i huden/muskulaturen og i kroppens indre organer der blodforsyningen er [...]

Artikler

Akupunktur

Akupunktur er nålestikk med mulighet for korrigering av både fysiske og psykiske plager.

Tilbakemeldinger
 • Fantastisk god effekt akupunktur

  Fantastisk god effekt. Smertefri etter første behandling. Hadde mye hvilesmerter dag og natt

  AH
 • Musearm – akupunktur

  Jeg, kvinne 37 år gammel, har hatt en musearm i vekslende grad siden 2001. Jeg var nødt tll å gi opp eget foretak pga musearm. Jeg jobbet som oversetter av bøker og var derfor limt til tastaturet i flere enn 8 timer pr. dag Ingen program på pc-en som varslet om pauser og kom med øvelser hjalp meg. Da det først startet, fikk jeg fysioterapi og tøynings- og strekkøvelser, samt belastnings- og avlastningsøvelser. Til ingen nytte. Bare jobbendring ga lettelse. Det ble en rent fysisk jobb ( jobbet som dykkerinstruktør siden 2003) fordi all databruk, selv om det bare var 5 min ved tastaturet, førte til smerter. Pga svangerskapspermisjon har jeg ikke jobbet fysisk annet enn å bære barnet mitt og sove mye mindre, som gjorde at smertene kom tilbake i full styrke. Også (for mye) strikking var heller ikke bra. Da prøvde jeg akupunktur. Klassisk standard akupunktur ga lettelse. Lokal behandling av triggerpunkter på skulderbladets øvre kant og i underarmensmuskulaturen og langs armen gav lettelse i maks 1 uke av gangen. Det eneste som førte til smertene forsvant lengre enn denne uken mellom akupunkturbehandlingen, var å gi opp arbeidet som førte til smertene. Så jeg kuttet ut data og strikking, men jeg kan ikke la være å bære barnet mitt. Etter noen ukers standard behandlinger som beskrevet ovenfor, spurte akupunktøren min meg om hun fikk lov å prøve en ny slags behandling som hun akkurat hadde gått på kurs i: behandling av smerter i f.eks armen og skulderen ved bruk av abdominalpunkter. Og dette fungerte fra første gang. Jeg kunne føle en lettelse gå gjennom armen under selve behandlingen allerede. Smertene lettet umiddelbart og etter 3 behandlinger var de borte mye lenger av gangen, selv om jeg fortsatte å strikke og bruke pc!! Men det deiligste var jo at jeg kunne bære barnet mitt uten at det gjorde vondt. Etter hvert fikk også mitt skadede kne en omgang med Abdominal akupunktur og også de smertene forsvant etter 3 behandlinger

  Marl
bestill time

Du kan bestille time på 22 73 27 70 eller benytt skjemaet under.

Bestill_time_quick

 • *obligatorisk felt
0