You Ping XinKinesisk akupunktør, elektro akupunktør og kopping

Om You Ping Xin

En av de dyktigste akupunktørene i Oslo.
Utdannet kinesisk akupunktør og naturmedisinsk topputdannelse ved Universitetet i Shanghai, hvor hun studerte tradisjonell kinesisk medisin (TCM) i fem år. Dette er en dyp og meget god utdannelse i akupunktur og gir bred praksis. Deretter praktiserte hun som akupunktør og TCM lege på sykehuset i Shanghai i 3 år før hun flyttet til Norge.

I Norge har You Ping Xin over 25 års arbeidserfaring som akupunktør og hun snakker og skriver meget godt norsk. Hun har spesialisert seg innen barnløshet/infertilitet og har bred erfaring med behandling av smerter. Men hun jobber med alle områder innen helse, både akutte og kroniske lidelser og plager.
You Ping Xin er kjent for å være en meget dyktig og seriøs akupunktør og hun er en meget behagelig person som setter kunden i fokus.

Hun har spesialisert seg innen:

 • barnløshet/infertilitet
 • svangerskapsplager (kvalme og ødemer)
 • modningsakupunktur
 • overgangsplager/klimakteriebesvær
 • smerteproblematikk ( i muskel/skjelett, hodepine, migrene, senebetennelse og reumatiske lidelser)
 • samt stressrelatert probelmatikk (utmattelse, slapphet, søvnløshet og lettere psykiske plager)

Tittel:

Medlem:

Les om akupunktur her

Terapier
Artikler
Tilbakemeldinger
 • Effektiv behandling av plager etter kreftbehandling

  Gjennom behandlingen hos You Ping, forsto jeg at plagene mine stammet fra cellegiften jeg fikk for over ti år siden. Den hadde overbelastet leveren min. Hun fikk meg til å slutte med alkohol, som var en tilleggsbelastning for leveren. Hun gjorde meg også oppmerksom på at stress belaster leveren og at jeg er blitt spesielt sensitiv mot stress. Jeg har gått hos henne i to og et halvt år, og kan ikke få lovprist henne nok.

  Margareth Bentsen
 • Smerter og søvnproblemer etter cellegift og immunmedisin

  Nervesmerter i kropen inntil 16 ganger i døgnet. Ble redusert til det halve etter 1. behandling med akupunktur. Gjennomgikk 11 ukentlige behandlinger hvor også hetetokter ble kraftig redusert. Vedlikeholdt behandling til hver 3. uke for å få energibalanse i kroppen. Langvarig cellegift og immunmedisin etter kreftoperasjon var årsak til at jeg søkte hjelp med akupunktur. Alternativet/tilbudet ved sykehuset var nervepiller som døyvet smertene, men påførte meg svimmelhet, kvalme og magesmerter (bivirkninger). Den eneste bivirkningen ved akupunktur er økonomisk. Behandlingen dekkes ikke av trygdekontoret, men jeg prioriterer og sparer på andre ting. Jeg føler ikke at akupunkturen forsøker hevde seg og konkurrere med den behandlingen jeg har fått, men tvert imot møter stor forståelse for alt jeg har vært gjennom fra leger. You Ping respekterer og møter meg som klient. Det var et skriv fra lege på Radiumhospitalet som gjorde at jeg tok kontakt med Amedisin og akupunktur. Det stod i skrivet at mange har god effekt av akupunktur og da ingen medisin hjalp meg og jeg hadde fått mye i kroppen ville jeg forsøke akupunktur og ta tiden til hjelp. Det har gitt gode resultater for meg.

  Eva Dons
bestill time

Du kan bestille time på 22 73 27 70 eller benytt skjemaet under.

Bestill_time_quick

 • *obligatorisk felt
0

Start typing and press Enter to search