• Stive muskler etter kne proteseoperasjon

  Jeg synes Jarl har god kompetanse på å få løst opp muskulære stivheter. Tilsammen 6 behandlinger virker muskulaturen å være løsere og mer samarbeidsvillig.

 • Massasje rygg og nakke

  Virkningen av behandlingen har vært særdeles god. De dyptliggende muskler som trenger behandling er effektivt funnet. Dette er en behandling som jeg sterkt kan anbefale.

  Esben
 • Akutte ryggsmerter – massasje

  Behandlingen hjalp - selv om den var vond der og da. Ble raskt mye bedre. Dette fortsetter jeg med forebyggende.

  Stine
 • El overfølsom – borelia

  Har blitt meget godt mottatt hos en terapeut som er kunnskapsrik, bruker tid, forklarer og bruker ulike metoder. Jeg er klart blitt bedre, er ikke så eloverfølsom og flere symtomer er dempet. Har stor tro på at dette hjelper og at jeg kan bli enda sterkere

  Solveig
 • Kjeve og bittproblemer, bihuleproblemer

  Jeg Stine Andresen har mottat behandling hos terapeut Jarl Roar ved Alternativ Medisin Røa og er behandlet med følgende terapier: lockfoot. Mitt problem/lidelse var kjeven og bittproblemer, bihuleproblemer, stramt arrvev etter øyelokkoperasjon og litt sikling. Min kommentar til virkningen av behandlingen jeg har fått: den er fantastisk. Har nåler i ørene nå og merker at de jobber. Kjeven har begynt å falle på plass, kjenner at tennene treffer hverandre mere og mere. Skiltingen er borte, der stramme arrvevet har blitt bedre, håper det blir helt borte. Har fått mere energi, har bedre blodgjennomstrømning i kroppen. Er varmere på hender og føtter, fryser ikke så mye lengre. Er ikke så glemsk og fjern, tar mere ansvar og sier ifra mere nå. Merker at jeg går anderledes, høyre foten er godt plantet på bakken. Bihuleproblemene er borte. Sover på pute om natten uten å få nakkeproblemer dagen etterpå. Dette er så urolig bra, synd jeg ikke har vært hos dere før. Vil absolutt anbefale dette til andre som sliter.

  Stine Andresen
 • Fibromyalgi, lekk tarm

  Veldig bra!!

  Vibeke
 • Ryggsmerter

  Hei igjen. Kupongen er benyttet, og jeg kommer til å ta 2 behandlinger til av ryggbehandlingen. Han er positiv til min korrigering av atlasvirvelen og skal prøve ut metoden selv. Anbefaler sin behandling først og deretter "Atlas". De supplerer hverandre og jobber "parallelt" – forstyrrer hverandre ikke. Veldig spennende med nye teorier og behandlinger. Kan anbefales!

  Hilde
 • Vond nakke, rygg, fot, muskelsmerter

  Rask og positiv reaksjon. Men det kommer tilbake. Må nok ta noen behandlinger til. Kneet mitt er blitt bra og hoften. Har slitt med dette i snart 10 år. så jeg tror det e rmye å jobbe med får ting faller på plass. Men jeg er positiv til det som har skjedd og fortsetter. Har kun gått 3 ganger til lockfoot

  Pia
 • Vond nakke/ skuldre

  Hei Vil bare si at mine plager i nakke/skulder og i armfestet er blitt mye bedre etter din behandling og akupunktur. Takk for din hjelp.

  Thomas
 • Mageproblemer

  Veldig gode resultater. Rask bedring.God veiledning og føler jeg ble lyttet til og forstått 

  K
bestill time

Du kan bestille time på 22 73 27 70 eller benytt skjemaet under.

Bestill_time_quick

 • *obligatorisk felt