Soneterapi – Soneterapi Oslo

Vi har praktisert soneterapi Oslo i 25 år og er dyktig soneterapeut. Klinikken er den i Oslo med mest erfaring innen denne terapien og vi har behandlet utrolig mange plager og lidelser. Les tilbakemeldingene fra våre fornøyde kunder

SONETERAPI – SONETERAPI OSLO
– refleksologi

Soneterapi
Fotsoneterapi
Refleksologi

Vi har tilbudt soneterapi Oslo i 25 år.
Soneterapi er behandlingsformer som kan jobbe på trykkpunkter i føttene, leggene og resten av kroppen.
Punktene står i forbindelse med den indre og ytre kroppen. Smertene i punktene er forskjellig. Der hvor det er mest smertefullt er det mye “krystaller” som beskrives som avleiringer og et signal om ubalanse i dette området/ organet. Under behandling vil terapeuten gjentagne ganger trykke/ behandle på punktene og krystallene vil da sakte bli borte og derved også smerten på stedet.

Når en er kommet til avslutningen av en behandlings runde er opplevelsen nesten smertefri. Soneterapi gir bare et signal til kroppen om at den skal starte gjenoppbyggingen. Dette er mulig uten at terapeuten tilfører noe som helst annet enn trykkbehandlingen.
Behandlingen øker blodsirkulasjonen i hele kroppen og ernæringen til vev og organer bedres. Trykket som gis registreres i hjernen, som så igjen sender meldingen ut til de stedene i kroppen som trenger korrigering. Det starter så et arbeide i kroppen ved at det skilles ut mer avfallsstoffer gjennom avføring, svette, urin, hud og lunger.
Effekten kan også merkes i form av hodepine, muskelvondt, følelse av feber, utslitt, etc. Mange blir også veldig trøtte mens andre får mye energi med en gang av soneterapi.

Andre symptomer man kan få etter en soneterapi time:

 • Avføringsmengden øker og lukter mer.
 • Økt antall urintømminger og lukt.
 • Svettesekresjonen kan øke.
 • Det forekommer tretthet, kvalme, svimmelhet etc.
 • Det kan oppleves mer smerter i problem området for en periode.

Alt dette er tegn på at det jobber inne i kroppen pga av soneterapi behandlingen. Etter en tid avtar det og en merker at organismen har det godt.
Energien stiger og en føler seg vel.
Det fins ingen kjente lidelser som ikke vil ha effekt av soneterapi, men det skjer innimellom at der er mennesker som ikke tar imot signalene som behandlingen gir og derved heller ikke får noe resultat. Dette kan en aldri vite på forhånd, men heldigvis er det relativt sjelden.
Soneterapi er en kjempefin terapiform, da den jobber med hele kroppen ved hver behandling. De fleste opplever soneterapi behandlingen som behagelig, men noe godt/vondt.

NIFAB om soneterapi

Her er en liten video som viser hvordan en behandling  med soneterapi kan foregå:
Og her  en liten snutt om refleksologi.

Her er noen få områder som soneterapi kan hjelpe:

 

Behandlere
 • Anne Karin Gjørtz Sykepleier, akupunktør og soneterapeut med over 25 års erfaring. Daglig leder ved klinikken. Hun tilbyr også databasert helseanalyse (NES-terapi) og kost veiledning i forhold til helsen. Hun er dyktig og med gode resultater innen de fleste plager.
 • Jarl Roar Simenstad Blodanalyse - mørkefelt mikroskopiering. Jobber mye med irritabel tarm (lekk tarm) og behandlinger for dette. Han er også refleksolog og lockfoot behandler, samt meget dyktig massør. Han er engasjert, interessert og brenner for å hjelpe.
 • Lisbeth Eik Homeopat med lang praksis. Soneterapeut, øreakupunktør og ørelys behandler. Hun er erfaren og meget dyktig i sitt fag. Jobber med akutte og kroniske plager hos barn og voksne.
Artikler

God helse starter med magen

Mange sliter med smerter i magen, oppblåst mage og luftproblemer. Det finnes flere årsaker til disse symptomene, men det kan være på tide å sette litt mer pris på magen din! Det er tarmen som [...]

Tilbakemeldinger
 • Vond hofte

  Jeg har denne gangen fått behandling med soneterapi og akupunktur for en vond hofte. Jeg ble nesten bra etter bare 3 behandlinger, deretter gikk det litt tilbake, men etter hvert nå går det bedre og bedre. Er tilbake for en liten motivasjonsrunde til når det gjelder kost.

  Lars H.
 • Behandling for blærekatarr

  Jeg har vært kunde her med forskjellige plager. Det startet med svake urinveier og stadig tilbakevendende blærekatarr. Behandlingen har definitivt virket godt både fysisk og psykisk. Takket være behandlingen her har jeg fått hjelp til å løse det som kroppen har hatt problemer med.

  Carina F. Swensson
bestill time

Du kan bestille time på 22 73 27 70 eller benytt skjemaet under.

Bestill_time_quick

 • *obligatorisk felt
0