Allergi

Vi nærmer oss våren og sommeren med stormskritt. For de fleste er dette en nydelig tid, men for mange er det dessverre en tid med allergi – rennende øyne og nese, samt med kløe og sterk trøtthet.

Vi nærmer oss våren og sommeren med stormskritt. For de fleste er dette en nydelig tid, men for mange er det dessverre en tid med allergi og rennende øyne og nese, samt med kløe og sterk trøtthet. Pollen spretter ut og gir massive plager for mange.

Symptomene er varierende både i styrke og type:

  • rennende øyne
  • hovne øyne
  • kløe i øyner og nese
  • tungt for å puste
  • etc.

Mange iler da til lege og får medisiner som demper disse plagene og er fornøyde med det.
Hva medisinene ellers gjør i kroppen vår er det sjelden noen som spør om. Men mange kjenner jo at medisinene gjør dem trøtt og uopplagt, slik at de føler at de vandrer rundt i en boble.

De som reflekterer over dette velger å prøve alternative behandlingsformer. Mange kommer ikke til behandling før symptomene er over dem. Helst hadde vi sett at de kom i en mye tidligere fase. Dette nettopp for å få bygget opp kroppens balanse/energier, samt immunsystemet, innen allergenene florerer.

Når en allergiker kommer til for å få behandling, begynner vi først med soneterapi og samtale. Via sonene i føttene finner vi hvordan balansen i kroppen er. Vi finner også ut hvilke organer/soner som er mest belastet.  Senere kombineres behandlingen med akupunktur, cellesalter og leveroppbyggende naturpreparater. Med denne behandlingen får vi renset opp i kroppens avleiringer og vi oppnår god flyt.

Det utføres 2 behandlinger pr. uke i de første ukene, til kroppen har fått jobbet seg igjennom de verste utrensningene. Etter dette går vi ned til 1 behandling pr. uke. Når sesongen starter hjelper vi til med permanente nåler i øret, om det skulle være nødvendig. Er man tidlig ute og får bygget opp kroppen skikkelig frem til pollensesongen begynner, kan man bli helt symptomfri.

Om en likevel ikke skulle tenke på behandling før allergi-pollensesongen er over en, så fortvil ikke – vi hjelper deg uansett.

Terapier
bestill time

Du kan bestille time på 22 73 27 70 eller benytt skjemaet under.

Bestill_time_quick

  • *obligatorisk felt
0

Start typing and press Enter to search