fbpx

Alternativ behandling

Alternativ behandling vil si at vi gir en helhetlig behandling innen de forskjellige komplementære formene som eksisterer. Ved utspørring av deg finner en terapeut ut hvor det kan være snakk om at uba

Alternativ behandling

Alternativ behandling vil si at vi gir en helhetlig behandling innen de forskjellige komplementære formene som eksisterer. Ved utspørring av deg finner en terapeut ut hvor det kan være snakk om at ubalansen sitter og mange har andre metoder også, som iris diagnose, puls diagnose etc.
Alternativ behandling vil si at hele deg blir vurdert og hele deg får behandling.

Når noen ringer oss alternative behandlere, fordi de har et problem, ber vi dem beskrive hva som er problemet og sammen vurderer vi hva som er den beste alternative terapiformen for akkurat det de strir med. Underveis kan det dukke opp andre saker som gjør at vi trenger innspill fra andre terapier og da får vi det til i et bredt fellesskap, som hos Alternativ Medisin Røa eller en benytter seg av andre terapeuter, som en har gode referanser på. Det er viktig å ha samarbeide med både leger og andre komplementær medisinere.

Vi tenker hele tiden på at alt som skjer i en kropp har en sammenheng og må alltid søke videre for å finne den opprinnelige årsaken til at der er en ubalanse i kroppen.
Oppstår der en ubalanse vil denne kunne manifestere seg i en eller annen diagnose ettersom tiden går.

Og vi mener at jo før en får korrigert ubalansen via alternativ behandling, jo mindre bivirkninger vil den avstedkomme.

Når det gjelder mer opplysning om Alternativ behandling:

www.amedisin.no / 952 28 925

Terapier

Start typing and press Enter to search