fbpx

Bihulebetennelse – bihuleplager

Ved bihulebetennelse, bihuleplager og kronisk bihulesmerter kan det gi seg utslag i forskjellige symptomer som press i pannen, i tennene og i ansiktet. Det sprenger og smerter veldig ved foroverbøyning. Akupunktur hjelper akutt.

Jeg ble oppringt av en fortvilet person som følte at livet ikke var noe særlig lenger. Han syntes at alt dreide seg om sykdom. Den ene infeksjonen avløste den andre og legene hadde satt ham på gjentagne penicillin kurer for at ikke sykefraværet skulle bli større. Han følte at arbeidsinnsatsen ble kraftig redusert og at energien i kroppen var på nullpunktet. Det siste året hadde han vært igjennom 7 penicillin kurer…. Dette syntes han var skremmende og var nå villig til å prøve alternative behandlingsformer for sine plager. Han ønsket å prøve fotsoneterapi for sine bihuler.

Ved gjennomgang av hans fotsoner fant jeg kraftig energi reduksjon i tarmkanalen og milt. Bihulesonene var svært trykkømme. Dette var naturlig siden det var her den siste infeksjonen satt. Siden tarm energien var så redusert blir det lite/dårlig oppsugning av viktige vitaminer , mineraler og sporstoffer fra tarmen. Og når en vet at en stor del av immunapparatet til kroppen sitter her, så vet en at det er viktig at den fungerer optimalt. Alle penicillin kurene hadde tatt knekken på tarmbakteriene og av den grunn var det vedvarende problemer med helsen og infeksjoner.Dette medførte stor ubalanse i kroppen. Fotsoneterapien vil balansere mye av hans energier.

Vi startet med 2 behandlinger med fotsoneterapi ( trykk på soner under føttene) pr uke i 3-4 uker, deretter gikk vi ned til 1 behandling pr uke. Vi brukte også akupunktur for å styrke immunforsvaret. Samtidig ba jeg ham om å spise mye hvitløk, både i naturlig form og kapsler. For å styrke milten i sitt arbeide med immunforsvaret tok han store doser av C–vit. og Echinecea forte.

I forbindelse med fotsoneterapien (soneterapi) fikk mannen ut mye avfallsstoffer i form av svette. Han kunne våkne også om natten i starten og være badet i svette. Fotsoneterapien jobbet meget effektivt i kroppen hans. Han måtte samtidig være flink til å holde seg borte fra sukker og søte saker for ikke å motvirke effekten på milten.

Vi kjørte igjennom et behandlingsopplegg på 12 behandlinger med fotsoneterapi (soneterapi)og da følte han at kroppen var normal igjen. Energien var på topp og vi hadde ikke hatt antydning til noen infeksjoner i denne perioden. Fotsonepunktene i bena gjorde betydelig mindre vondt og gav uttrykk for at balansen var på plass igjen.

Vi valgte å ha 1 oppfølgings time i måneden hvor han fikk både fotsoneterapi (soneterapi) og akupunktur.

Sykepleier, Soneterapeut, Akupunktør,
Anne Karin Gjørtz

Terapier

Start typing and press Enter to search