fbpx

Blærekatarr og urinveisinfeksjon

Dette er et kjent fenomen hos kvinner i alle aldre. Noen blir mye plaget med blærekatarr /urinveisinfeksjon, mens andre aldri har opplevd det. Soneterapi og akupunktur kan hjelpe.

Dette er et kjent fenomen hos kvinner i alle aldre. Noen blir mye plaget med blærekatarr/urinveisinfeksjon mens andre aldri har opplevd det. Mange spør seg hvorfor det er slik. Men vi er født forskjellige og med ulike energier og balanser i kroppen og dette forklarer også hvorfor dette er mulig.

Når en er ung /barn er det viktig at det er utført alle de undersøkelser som er mulig for å finne ut om der er fysiologiske årsaker til blærekatar/urinveisinfeksjon. Og er alt annet utelukket kan en gå i gang med styrkende behandlinger.

Ofte i forbindelse med at en kvinne blir sammen med en mann, ser vi at det kan forekomme problemer med bakterier i urinen. Personene må tilpasse seg hverandre og imens trenger de hjelp til å styrke nyre energien.

Når kvinnene blir eldre kommer det en forandring i bindevevet og lukningen inn til skjeden er ikke så god som den var. I tillegg er muskulaturen i buken noe redusert og det kan skje at kvinner ikke holder like godt på urinen i alle sammenhenger. Dette gjør at de ofte starter med hyppigere vask nedentil og de reduserer på væske inntaket for at det skal være mindre i blæra. Dette gjør at inngangs porten for bakterier blir optimal. De vasker bort den opprinnelige barrieren som er naturlig og i tillegg blir urinen sjeldnere tømt og av den grunn er sterkere og mer irriterende på slimhinnene.

Jeg har jobbet med alle de forskjellige casene og vet eksakt hva som må til i de ulike tilfellene av blærekatarr/urinveisinfeksjon.

Sliter du med det samme problemet, så ta kontakt og vi skal hjelpe deg tilbake til en normal hverdag.

sykepleier, soneterapeut, akupunktør,
Anne Karin Gjørtz

Terapier
bestill time

Du kan bestille time på 22 73 27 70 eller benytt skjemaet under.

Bestill_time_quick

  • *obligatorisk felt
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY

Start typing and press Enter to search