fbpx

Blærekatarr – Urinveisinfeksjon

Urinveisinfeksjon (blærekatarr) er et problem som kan ramme mange og da især kvinner. Noen får det hyppig og andre bare en gang eller to i livet. UVI medfører svie og smarte ved vannlatingen. Sonetera

Jeg fikk inn en kvinne som i sitt voksne liv hadde hatt veldig mange urinveisinfeksjoner / blærekatarrer ( UVI ) og hver gang fikk hun antibiotika av legen sin. Dette hadde resultert i at magen og fordøyelsen hadde slått seg helt vrang. Men hun visste ikke hva hun kunne gjøre annerledes.

Hun brukte alle ”kjerringråd” som hun hadde fått, men det kom tilbake uansett. Vi startet det hele med å gå gjennom hva hun spiste til hverdags. Her ble det gjort noen enkle korrigeringer, samt at hun ble satt på bla Omega 3 for å styrke nyre energien.

Vi satte i gang med intensiv soneterapi (fotsoneterapi)behandling, samtidig med at hun fikk akupunktur. Dette fikk i gang utrensningen fra kroppen hennes og ikke minst satt fart i fordøyelsen. Hun kjente etter kort tid at dette gjorde noe med henne. Hun fikk regelmessige toalett besøk og følte seg mer opplagt til alle dagens gjøremål. Dette igjen førte til at hun hadde mer krefter til å gjøre noe med kostholdet sitt. Altså en meget god spiral.

Urinen / nyrene renset seg kraftig med behandlingen med soneterapi(fotsoneterapi) og akupunktur. Fargen ble først veldig mørk og luktet slett ikke så godt, selv om hun drakk mye mer vann enn normalt. Hun trodde en periode at det var en ny UVI / blærekatarr på gang, men ble beroliget da jeg forklarte henne hvorfor det ble slik. Hun hadde jo intet ubehag ved urinering, men som jeg sa: du kan godt ta en test på urinen for å være sikker.

Vi fortsatte med kombinasjonsbehandlinger med soneterapi (fotsoneterapi) og akupunktur til alt hadde stabilisert seg. Jeg kjente det på sone punktene at de var i balanse og da kunne hun få prøve seg på egen hånd.

Hun fikk med noen gode råd dersom det skulle dukke opp noe tegn på UVI / blærekatarr ved en senere anledning. Og med en anbefaling om å komme til meg raskt, dersom dette skulle skje, slik at vi fikk starte tidlig med soneterapi og akupunktur evt.

Vi har hatt jevnlig kontakt og nyre energien har holdt seg stabil og uten tilbakefall siden den gang og dette er nå mange år siden.

I forbindelse med en graviditet fikk hun noe redusert nyre energi igjen og legen konstaterte på ny en UVI / blærekatarr og med resept på antibiotika, men dette var nå noe som vedkommende ikke ønsket å ta. Så hun ringte meg sporenstreks og vi satt igang med en intensiv runde med soneterapi(fotsoneterapi) og akupunktur for å slå dette tilbake. Hun fulgte også mine ” kjerringråd ” og drakk mye vann bl.a.i flere døgn.

Ved neste besøk hos legen ble det oppdaget at hun ikke hadde benyttet seg av resepten, men at urinen var fin og uten bakterier. Legen ble svært forundret og ville ha forklaring på hva hun hadde gjort, da dette kunne komme flere til nytte. Hun fortalte villig vekk om behandlingen som hun hadde tatt med soneterapi (fotsoneterapi)og akupunktur og alle andre gode råd.

Siden denne episoden har hun ikke hatt noen tilbakefall.

sykepleier, soneterapeut, akupunktør,
Anne Karin Gjørtz

Terapier

Start typing and press Enter to search