fbpx

Candida artikkel 2

Fordøyelses problemer er et stigende problem i samfunnet. Flere og flere opplever mye og illeluktende tarmgass, slim i avføringen, mye løs eller treg avføring og ikke minst illeluktende avføring. Dette er klare tegn på at noe er “galt” i fordøyelseskanalen.

Candida

Mange mennesker i dagens tid har problemer med sin mage og fordøyelse.
Og lytter en til kinesisk tankegang når det gjelder helse, så starter de fleste lidelser med tarmen og dens sunnhet.
Vi spiser mye foredlet mat og med de tilsetninger som dette krever, både for holdbarhet og for profitt. Og de som skal tjene penger, spør ikke om hva som er sunt for oss mennesker – de tenker kun på hva som gir de mest avkastning – dessverre.
Og det moderne mennesket er bare ute etter å bli mett og da gjerne på den enkleste og mest tidsbesparende måten som eksisterer og derfor forsyner vi oss rått av ferdigmaten i hyller og frysedisk.
Den tiden som vi sparer ønsker vi å bruke på andre ting, som for mange ender i godstolen foran tv.
Med årene vil dette erfaringsmessig gi oss en dårligere helse, samt vektøkning.
Menneskene er stadig yngre når problemene starter – med bl.a. Candida.

Candida er en indikasjon på at det er et misforhold mellom bakteriene og soppen i tarmen. Disse to skal være med på å fordøye den maten vi putter inn mellom leppene, for igjen å gi oss mennesker energi til å gjennomføre dagens arbeide.
Vi ernærer oss mer og mer på raske karbohydrater og dette tåler ikke vår fordøyelse. Det blir luft i magen og store gassdannelser, som igjen gir smerter og ubehag. Avføringen kan veksle mellom fast og løs og til tider meget løs med tendens til slim og til og med blod. Dette indikerer at slimhinnene i tarmen lider.
Mennesker med tilsvarende symptomer må få hjelp til en kurs endring i levesett, for at alt skal utvikle seg i riktig retning. Dette jobber vi med hver dag ved klinikken og har hjulpet massevis av mennesker til en bedre hverdag.

Alternativ Medisin Røa har flere terapeuter som jobber med kosten og forskjellige behandlinger som hjelper klientene til en riktigere kurs i livet.

Terapier

Start typing and press Enter to search