fbpx

Candida Sopp

Hva er Candida sopp.. Candida sopp er og skal være i tarmfloraen, men for mye candida sopp kan forårsake problemer. Når mennesker er kommet i ubalanse med miljøet i tarmen, da oppstår de problemene og symptomene som er lik for det vikaller Candida.

Candida Sopp

Candida sopp er vanlig å ha i tarmfloraen, denne candida soppen kan øke i mengde når sammensetningen og valget av mat blir “feil” over lengre perioder. Noen symptomer kan være oppblåst mage eller mave problemer i form av smerter, endret avføringsmønster. Tegn på for mye Candida kan merkes gjennom lite energi, søthunger, hodepine, muskelsmerter og dårlig søvn.

Hvis du mistenker å ha for mye Candida i tarmen, bør du forsøke behandling. Det er viktig at man endrer livsstil og til dette trengs det god informasjon for å velge riktig vei. Men samtidig må det også være en terapi som øker aktiviteten i fordøyelseskanalen.

Alternative behandlere jobber mer og mer med denne problemstillingen i sin praksis og har etterhvert meget gode kunnskaper som de mer enn gjerne deler med deg.

Vi jobber mye med informasjon om mat og matens innhold, sli at den enkelte blir mer bevisst.
Vi blir det vi spiser og derav betyr valgene våre noe for vår helse.

Terapier

Start typing and press Enter to search