fbpx

Dyktig akupunktur behandling

Vi er dyktig i akupunktur behandling.
Akupunktur er nålestikk som behandler både fysiske og psykiske plager.

AKUPUNKTUR BEHANDLING

Akupunktur er en gammel kinesisk behandlingsform som Vesten sakte åpner øynene mer og mer opp for.
Alternativ Medisin Røa i Oslo er en klinikken som tilbyr variert behandling innenfor dette. Våre dyktige akupunktører bruker nåler til å påvirke balansen i kroppen din så du blir frisk.
Men hvordan fungerer dette og hva kan behandlingsformen gjøre for deg?

Hva er akupunktur behandling?

Akupunktur behandling er en alternativ medisinsk behandlingsform som går ut på å sette tynne akupunkturnåler inn i spesifikke punkter på kroppen for å gjenopprette balanse. Alternativ Medisin på Røa utøver fire typer akupunktur.

  • Det er Klassisk akupunktur TCM
  • ECIWO
  • Akupunktur 2000
  • og Øreakupunktur

De forskjellige formene presenteres under.

Klassisk akupunktur TCM

Klassisk akupunktur er en gammel kinesisk behandlingsform. I følge kinesisk medisin er sykdom en ubalanse i kroppens energisystem. Akupunktur har vist seg å være utøvd i over 2000 år, og vært brukt til å gjenopprette kroppens naturlige stabilitet.

Utøverne av klassisk akupunktur mener at kroppens energisystem kalles «qi». «Qi» er livsenergi som bør flyte fritt i kroppen. Når den blokkeres er man syk. Akupunkturnålene settes i kroppen for å gjenopprette balansen og få energien til å flyte fritt igjen.

ECIWO

Dette er et mikrosystem som behandler akupunkturpunkter langsmed rørknoklene i kroppen. Det finnes punkter langs en rørknokkel som hører sammen med alt fra hodet og ned til tærne. Nålene føres langt inn i huden. Deretter gir de kroppen beskjed om å rette opp i ubalanser.

Behandlingen kan brukes ved akutte situasjoner og ved kroniske plager og lidelser. De fleste merker forbedringer etter noen behandlinger. Daglig leder utøver denne formen for akupunktur.

Akupunktur 2000

Dette er en behandling hvor det søkes i leddene etter smertepunkter. Det finnes punkter på forskjellige steder i leddet som står i kontakt med kroppen via hjernen. Nålene settes inn så de stimulerer punktene. Behandlingen gir gode resultater. Daglig leder utfører denne formen for akupunktur.

Øreakupunktur

Små akupunkturnåler settes i punkter i øret som står i forbindelse med forskjellige deler av kroppen. Øreakupunktur kan gis som en separat behandling eller som tilleggsbehandling ved flere terapier og behandlinger. Det er hele fem akupunktører ved Alternativ Medisin Røa som utøver denne formen.

Hva kan akupunktur hjelpe mot?

Akupunktur blir mye brukt ved smerter og mange andre helselidelser som:
– angst
– astma
– bipolar lidelse
– depresjon
– hjerneslag
– infertilitet/barnløshet
– migrene
– nakkesmerter
– munntørrhet
– pco/pcos
– kvalme
– og alle andre helseplager eller utfordringer

Hvordan utføres behandlingen?

Klinikken har godt utdannede behandlere hvor klienten kan føle seg trygg og blir tatt godt vare på. Under behandlingen blir det foretatt et grundig intervju hvor det stilles spørsmål om plager og symptomer. De syltynne nålene som brukes er sterile og til engangsbruk. Når de stikkes inn, er det viktig med rett retning og dybde. Under behandlingen kan nålene stå urørt eller beveges med fingrene. Begge deler er vanlig.

Er det vondt?

Det er relativt smertefritt. Noen kan oppleve det som litt vondt, men for de fleste vil det kun kjennes som et lite stikk når.

Alternativ Medisin Røa – amedisin

Klinikken har dyktige terapeuter innenfor sine felt. Flere utøver en eller flere former for akupunktur.

Deres kinesiske akupunktør har 30 år med erfaring og har jobbet med de fleste plager og problemer. Hun baserer sin forståelse for mennesket og vår helse på prinsipper fra kinesisk medisin og tankegang.

Daglig leder for klinikken har over 30 års erfaring og er en dyktig akupunktør. Hun er utdannet ved Nasjonalforeningens Sykepleierskole i Ålesund og utøver fire former for akupunktur.

Hvor holder vi til?

Klinikken har holdt til på Røa i over 30 år. På grunn av sterk vekst har de flyttet til friske og større lokaler i Griniveien 10, midt i Røakrysset.

Kontakt oss

Ring oss gjerne for en uforpliktende samtale på
tlf. 22 73 27 70.
amedisin.no

Kilder:
http://www.nifab.no/behandlingsformer/flere/akupunktur#hva
http://www.regjeringen.no/nb/dep/hod/dok/nouer/1998/nou-1998-21/7/3/1.html?id=350719
amedisin.no

Terapier

Start typing and press Enter to search