fbpx

Akupunktur eciwo

Denne akupunktur eciwo teknikken benytter seg av punkter langs med alle rørknoklene i kroppen, primært i hender og føtter

Akupunktur ECIWO

Er et mikrosystem som behandler akupunktur punkter i de lange rørknoklene i kroppen. Langs en rørknokkel, f.eks 2 metacarp, finnes det punkter fra øverst til nederst som korresponderer med alt fra hodet og ned til tåspissen. Vi søker med nål eller apparat for å finne det ømmeste punktet. Dette gir en indikasjon på hvor det er størst ubalanse i energien. Nålen føres gjennom huden og inn til dette maksimums smerte punkt. Her skal den stå i 40-50 min. Behandlingen kan skje langs alle rørknoklene inkludert skalle og ansikt. Nålene gir kroppen beskjed om å rette opp ubalansene. Den som får behandlingen vil merke resultatet i form av bedring etter noen runder med behandling.
Energiene vil stadig bedre seg ved påvirkning / informasjon fra nålene.Noen vil kjenne at nålene jobber mens de er inne og at de blir trøtte under behandlingen , mens andre ikke vil kjenne noe.Selv om dette oppleves forskjellig, så vil resultatet konmme hos de aller fleste. Noen synes at det er smertefullt å få nålene og andre kjenner det ikke. Nålene er laget av stål og stort sett med kobberskaft.

Her kan du lese mer om Akupunktur på våre sider:

Akupunktur

Terapier
bestill time

Du kan bestille time på 22 73 27 70 eller benytt skjemaet under.

Bestill_time_quick

  • *obligatorisk felt
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY

Start typing and press Enter to search