Forkalkning i nakken

Det er mange mennesker der ute som i løpet av livet har vært igjennom en form for skade som har satt seg i nakken. Den behøver ikke å markere seg før mange år etter at skaden har skjedd. Soneterapi og

Soneterapi og akupunktur kan hjelpe.

Det er mange mennesker der ute som i løpet av livet har vært igjennom en form for skade som har satt seg i nakken. Den behøver ikke å markere seg før mange år senere. Forleden dag kom det en dame innom for å kjøpe en Tempur – pute. Hun var synlig fiksert i nakken,­ den satt liksom fast på skuldrene ­uten bevegelighet. Hun kunne fortelle at hun var kraftig plaget med svimmelhet og at hun hadde søkt hjelp for dette tidligere. Hun hadde prøvd akupunktur tidligere også, men uten noen effekt.

Jeg fortalte at den formen for behandling, kombinasjon av soneterapi (fotsoneterapi) og akupunktur ( Eciwo og akupunktur 2000) som jeg gir ved slike nakkelidelser er helt spesiell og at det ikke er så mange som utfører akkurat den formen for behandling. Jeg har underveis hjulpet mange med Whiplash.

Hun valgte å tenke litt over hva hun skulle gjøre og det syntes jeg var fornuftig, slik at beslutningen ble veloverveid. Heldigvis kom hun til behandling og vi gikk i gang kun med akupunktur. Lykken var at hun kjente bedring bare etter en behandling. Etter kort tid kunne hun rygge bilen,­ noe som hadde vært et stort problem i lang tid. Hun følte god bedring på ørheten og er i det hele veldig fornøyd med at hun gav seg selv muligheten til å prøve denne behandlingsformen. Nå kan hun tøye på nakken og strekke den ­dette har hun heller ikke gjort på lang tid. Energien hennes er langt bedre enn den var og hun orker mer. Hun forklarte det ved at hun hadde avholdt et familieselskap forleden og dette var noe som hadde lagt over henne i mange år, men hun hadde ikke hatt ork. Nå gikk det helt greit. Som hun uttalte selv for en tid siden “Tenk at kjøpet av ei pute skulle føre til så mye positivt”.

Når det gjelder nakker generelt, så er det mye som kan rettes på og den typen behandling med soneterapi og akupunktur, som jeg gir er veldig effektiv. Jeg har hatt andre som har vært sykemeldte, hvor forsikringsselskapet har sagt tut og kjør pga. effekten og etter kort tid har de vært i arbeide igjen.

Dette er en takknemlig gruppe smertepasienter, som det er en sann glede å få hjelpe til en bedre hverdag.

Terapier
bestill time

Du kan bestille time på 22 73 27 70 eller benytt skjemaet under.

Bestill_time_quick

  • *obligatorisk felt
0

Start typing and press Enter to search