fbpx

Håravfall

Håravfall har til alle tider vært forsket på og har vært og er til stor frustrasjon hos de som blir rammet. Her er forskjellene store og mye er nok avhengig av gener. Men i noen tilfeller kan den alternativ-komplementære medisinen virke positivt

Håravfall

Håravfall har til alle tider vært forsket på og vært til stor frustrasjon hos de som blir rammet. Grad av håravfall er det store forskjeller på og mye er nok avhengig av arvede gener. Men i noen tilfeller kan det være hjelp å få.

Når man sliter med håravfall, er det viktig at det er balanse i kroppen. Kostholdet er meget viktig og ikke minst tilskudd av vitaminer og mineraler. Når det er ubalanse i kroppen vil det ofte gå ut over hormonene, som igjen styrer vekst av hår.
Og er det blitt ubalanse her er det kort vei til at det kan vise seg i form av håravfall.

Jeg har hatt håravfall kasus ved klinikken som har hatt ubalanser ved skjoldbruskkjertelen og da ser en meget ofte at håravfallet øker. Når vi da jobber intenst med soneterapi på denne for å hjelpe kroppen med å opprette balansen og en normalisering av utskillelsen av thyroxin, ser vi at håravfallet reduseres. Det kommer masse nye hår og de lever mye lenger.

Behandlingen som da gis er soneterapi/fotsoneterapi og/eller akupunktur og selvfølgelig med opplysning i kost og vitaminer og mineraler.

Homeopatien har også produkter som kan styrke kroppen og kan minske denne prosessen.

Velkommen til en bedre helse

Med hilsen Alternativ Medisin Røa,
v/Anne Karin Gjørtz

Terapier

Start typing and press Enter to search