Skip to content

Homeopati – komplementær medisin

Homeopati er et naturlig og trygt alternativ til tradisjonell lege behandling.

Homeopati er et naturlig og trygt alternativ til tradisjonell lege behandling og passer for mennesker i alle aldre gjennom hvert stadie  i livet.  Behandlingen  passer for babyer, barn, ungdom og voksne.

Som en komplementær medisin kan homeopati taes ved siden av tradisjonell medisin.  Men, dersom en er under behandling hos lege, anbefales det å diskutere homeopatisk behandling med legen.  Vanlig medisinsk behandling skal ikke avsluttes uten å diskutere det med legen.

Siden oppdagelsen av den homeopatiske behandling for 250 år siden, har et komplett system av medisiner som kan forbedre mental,  emosjonell og fysisk helse, vist seg å hjelpe mennesker effektivt over hele verden.

Det er  kjent at pasienter tar kontakt med homeopat for hjelp ved mindre fysiske plager og nylige emosjonelle opplevelser eller utfordringer,  men behandlingen kan også brukes til å lindre effekter av langvarig stress og kroniske plager.
Uansett diagnose så er din helsesituasjon spesiell og din egen.
Homeopatisk behandling er basert direkte på din individuelle opplevelse av dine symptomer og av å ikke være i form.

En homeopat vil velge fra over 200 medisiner og vil foreskrive den medisinen som er likest din erfaring og som derfor har størst mulighet til å forbedre din helse situasjon.

Riktige medisiner styrker ditt immunsystem og virker uten bivirkninger.
Balanse, velbefinnende og helse kan skånsomt, trygt og effektivt forbedres.

Homeopati kan brukes både ved sykdom og ved god helse –  forebyggende og ved symptomer.