Skip to content

Homeopati ved Kyssesyke (mononukleose)

Jente på 17 år med diagnosen kyssesyke fra lege, kom seg fort med homeopati og andre tilskudd. Selv med forstørret milt og lever ble ting normalisert på 2 uker.

Etter at datteren min på 17år hadde ligget syk i to uker med svingende temperatur og med tegn på at det var mer enn en vanlig influensa, tok jeg henne med til legen. Der fikk vi gjennom undersøkelser og blodprøver konstatert at hun hadde kyssesyken, mononukleose. Hun hadde forstørret milt og lever, var hoven i lymfe-knutene på halsen og hadde feber. Vi fikk beskjed om at hun skulle holde seg helt i ro og bl.a. ikke løfte tunge ting.

Datteren min som er veldig aktiv og trener mye, så mørkt på situasjonen. Vi visste at ofte med denne sykdommen, så kan det være et treningsforbud på månedsvis.

Hos homeopat Lisbeth Eik, ved Alternativ Medisin Røa,
fikk vi råd om homeopatisk medisin, samt vitaminer og mineraler som hun skulle ta for å øke immunforsvaret. Datteren min kom seg ganske raskt og to uker etter hadde leverfunksjonsprøvene normalisert seg og milten i normal størrelse. Hun fikk treningsforbud en uke ekstra, men etter det har hun levd som normalt.

Mor til datter på 17 år