fbpx

Hundeallergi

Hundeallergi og andre dyreallergier plages mange med. Terapeutene ved Alternativ Medisin Røa bruker forskjellige typer behandling for å dempe symtomene. Bl.a akupunktur og soneterapi, homeopati etc.

Allergi for hund

Hundeallergi er  noe som mange sliter med. Hundeallergi er ikke som mange tror en egen allergi type, men generelt “pelsdyrallergi”. Grunnen til at man har allergi mot hund er at pelsdyr produserer allergener, dette gjelder også hunder uten hår.
De som sliter med slik allergi holder seg borte fra hunder, eller tar medisiner når de vet at de skal være i kontakt med hunder. Problemet med medisiner er at de ofte har bivirkninger på kroppen, som for eksempel trøtthet og kvalme. Noe som ofte gjør daglige oppgaver tunge, og istedet for å ta bort plagene av hudeallergien bare flytter problemene.

Alternativ medisin (behandling), spesielt akupunktur og soneterapi i kombinasjons og homeopati, er noe vi ved klinikken har god erfaring med i forhold til dempning av symptomer på allergi mot hund.

Hvis mulig er det greit å få startet behandlingen, før eventuelle symptomer av hundeallergi oppstår. Så vet man at det i en periode vil være umulig å unngå kontakt med en hund er det lurt å forberede seg med homeopat medisin og/eller en runde med soneterapi/akupunktur behandling – for å styrke seg.

Terapier

Start typing and press Enter to search