Katte allergi

Katte allergi er det mange som sliter med. Alternativ Medisin Røa forklarer her hva som forårsaker katte allergi og hva vi kan hjelpe med ved bruk av akupunktur og soneterapi.

Katt allergi

Katte allergi er det mange som sliter med. Katte allergi er ikke som mange tror en egen allergi type, men \”pelsdyrallergi\”. Grunnen til at man er allergisk mot katt er at pelsdyr produserer allergener, dette gjelder også katter uten hår.

De som sliter med allergi mot katt holder seg borte fra katter eller tar medisiner. Problemet med medisinene er at de ofte har bieffekter, som trøtthet og kvalme etc.

Alternativ medisin(behandling) ved hjelp av homeopati og/eller akupunktur og soneterapi i kombinasjon kan ha effekt på allergi. Ved alternativ behandling er det ikke bieffekter, men kanskje litt utrensnings symptomer.
Dette er bare til det positive for hele helsen, i stedet for den motsatte effekten som skolemedisiner kan gi.

Hvis mulig er det greit å få startet behandlingen før eventuelle symptomer oppstår. Vet en at en skal på besøk til noen med katt, kan det lønne seg med en runde behandling og samtidig få permanentnåler for perioden en skal utsettes for katten.
Homeopat medisinen har ofte vist seg meget gunstig.

Selv om katter er fantastiske kjæledyr, kan de forårsake slitsomme allergier. Så hvis du vet at du får en katte allergiker på besøk, så prøv å hold katten i et annet rom. 🙂

Terapier
bestill time

Du kan bestille time på 22 73 27 70 eller benytt skjemaet under.

Bestill_time_quick

  • *obligatorisk felt
0

Start typing and press Enter to search