fbpx

Kvantemedisin Oslo

Kvantemedisin er beskrevet som fremtidens medisin. Denne relativt nye formen for verktøy er unik når det gjelder å lese hvordan kroppen har det i skannings øyeblikket. Resultatet gir melding om hvor k

Kvantemedisin ved Alternativ Medisin Røa, Oslo

I den senere tid har det vært mye snakk om kvantemedisin og hva denne behandlingsformen kan forårsake av forandringer i kroppen.

Der er mange forskjellige systemer og på en eller annen måte skanner de alle kroppen ved at de fester metallplater av forskjellige varianter på kroppen og kjører et dataprogram som registrerer forskjellig informasjon fra kroppen der og da.

Vi ved Alternativ Medisin Røa har studert mange forskjellige systemer og endte opp med å velge et system som heter:

  • NES – Nutri- Energetics System

Dette kvantemedisin systemet skanner kroppsfeltet ditt og den energien du omgir deg med i øyeblikket for skanningen. Og det er meget viktig hvilket fokus en har under skanningen.

For å forklare dette, må vi tenke på alle menneskene som vi omgir oss med. Vi har alle opplevd at noen mennesker er det mer positivt å være sammen med enn andre og noen kan vi til og med bli deprimert av. Det som påvirker oss er den auraen / kroppsfeltet som de forskjellige menneskene innehar og som de omgir seg med. Vi lar oss påvirke uten at vi alltid tenker på det.

Dette kroppsfeltet/energien inneholder informasjon som NES systemet har greid å omforme til å bli leselig for oss andre i et dataprogram. De har relatert det mot noe som er ”optimalt” og utfra dette kan vi lese hva vedkommende som er skannet bør jobbe med for å bli bedre.

Ved en konsultasjon leser vi resultatet sammen, for det er meget viktig at den som ønsker forandring i sin helse situasjon er aktiv i prosessen.

De resultatene som kommer frem på skjermen hos den enkelte er imponerende sant og vi blir mange ganger forundret på hvordan er dette mulig!

I dette NES kvantemedisin systemet skal den det gjelder ta noen dråper som systemet forteller at du skal innta frem til neste skanning.

Dråpene inneholder ”informasjon” som hjelper kroppen helt inn på celle nivå. De gjør korrigeringer fra basen og det er dette som er så fantastisk ved kvantemedisin. Du får med deg en protokoll over hvordan du skal ta dråpene og hva du kan forvente deg kan inntreffe i forbindelse med inntaket av dråpene.

Systemet er relativt nytt i Norge, men har stor erfarings bank fra utlandet og vi ved Alternativ Medisin Røa får kontinuerlig support fra de beste innen systemet.

Vi blir bare mer og mer begeistret for kvantemedisinen og NES systemet som vi har valgt. Dette er fremtidens ”medisin” og et meget spennende instrument.

Ta kontakt med Alternativ Medisin Røa for en kvantemedisin skanning eller for mer informasjon om kvantemedisin.
Telefon 2273 2770 eller post@amedisin.no

Terapier

Start typing and press Enter to search