fbpx

Kvantemedisin

Hva er Kvantemedisin? Her har vi samlet litt informasjon om Kvantemedisin behandling.

Kvantemedisin – NES – Nutri energetisk behandling

Kvantemedisin – NES – nutri energetisk behandling er læren om kroppens cellekommunikasjon. Ved bruk av datastyrt apparat, kan cellene i kroppen leses av og korrigeres ved hjelp av informasjonsmedisin.

Med kvantemedisin – NES, kan man lese av signalene som går i kroppens ulike informasjonssystemer, og man kan påvirke disse og behandle ubalanser og sykdommer. Med kvantemedisinske behandlingstyper kan man derfor finne problemer på et langt tidligere stadium, og man kan behandle årsaken i tillegg til symptomene.

Denne behandlingsformen går meget dypt og korrigerer forsiktig helt \\\”nedenfra\\\” på det grunnleggende, konstitusjonelle nivået i kroppen. Derfor trenger systemet noen runder med skanning og behandling med informasjonsmeddinen for å nå frem med forandringene.

Dette er en meget spennende behandlingsform og den virker dypere enn mye annet
Det er mange kronikere som har et mye bedre liv etter behandling med denne relativt nye formen for energimedisin
Til eksempel:
Migrenepasient som har vært delvis ufør i 15 år – har ikke hatt migrene mer enn 2 ganger på 17 måneder.
ME- pasient er tilbake i jobb og føler seg sterk og mer selvbevisst etter behandling med NES maskinen
Klient med diverse livsstilsykdommer, som diabetes2, forhøyet BT, forhøyet kolesterol, prostata, fedme og generelt lite ork. Han er nå av insulin, BT og kolesterol synker, sover natten igjennom og har det strålende med seg selv.

Terapier

Start typing and press Enter to search