fbpx

Kviser – Acner og Uren hud

Mange ungdommer strir med varierende grad av kviser/ acner/ uren hud i en periode av sitt liv. Det selges store kvantum av midler som skal rense huden for å befri de fra dette. Soneterapi kan rense i

Mange ungdommer strir med varierende grad av kviser/ acner/ uren hud i en periode av sitt liv. Det selges store kvantum av midler som skal rense huden for å befri de fra dette. Men det er ikke enkelt. Huden blir her renset fra utsiden og alle bakterier som skal være med til å beskytte huden blir fjernet. Kanskje får en fjernet noen av urenhetene, men på langt nær alle.

Årsaken til problemet ligger som oftest på innsiden og skyldes bla hormoner og hva vi spiser. Legen vil behandle problemet med antibiotika og som oftest en langtids kur på flere måneder. Denne behandlingen ødelegger tarmfloraen til de det gjelder. For det er nå slik at antibiotika dreper ikke bare de ønskede bakteriene, men også de som vi trenger for å inneha en god fordøyelse.

Utifra en alternativ behandlers synspunkt vil denne formen for behandling av kviser/acner/uren hud kunne føre til et mye større problem for vedkommende senere. Om enn ikke så synlig. Vi vet at bakterier og sopp skal leve i sameksistens i tarmene våre for at vi skal ha en god fordøyelse.

Og her er det nå snakk om at det drepes bakterier og da er det soppen som tar over sjefsrollen i tarmene. Og vi kan da sitte med et problem som heter CANDIDA.

Når det gjelder alternativ behandling av kviser/acner/uren hud så vil jeg her på det varmeste få anbefale soneterapi. Denne formen for behandling vil sette i gang en renselse i kroppen både av tarmene, lever, nyrer, lunger etc. Først vil huden bli verre i den perioden hvor rensingen er størst, men dette vil bare vare i en relativt kort tid.

Samtidig med at vi behandler tar vi for oss ungdommen og snakker med de om kost og hva de spiser. De må skjønne at der er en sammenheng mellom det de putter inn i munnen og hva det gir av energi i den andre enden.

Jeg har hatt ungdommer som etter noen runder med soneterapi kan komme og spørre meg: Før måtte jeg sove litt når jeg kom hjem fra skolen, men nå er jeg så opplagt og kan ikke skjønne at der noen gang har vært et slikt behov….

Jeg forklarer at dette skyldes all den ”gale” maten som de har dyttet i seg. De blir ganske forundret og opplyst for de har jo kjent effekten på egen kropp. Meget motiverende. Når de nå vil spise riktigere og behandlingen får renset opp i alt det gamle vil de ha en kropp som fungerer. Huden blir nydelig, energien gode og ikke minst blir humøret bedre. Hormon ubalansene blir korrigert og hele kroppen vil ha det bra.

Terapier

Start typing and press Enter to search