fbpx

Kviser – Acner – Uren hud

Ungdom i alle tider har slitt med dette problemet, men det gjelder ikke alle. Soneterapi og akupunktur kan hjelpe til en utrensning av kroppen Noen er mye mer plaget enn andre og vi vet at det er

Ungdom i alle tider har slitt med dette problemet, men det gjelder ikke alle. Noen er mye mer plaget enn andre og vi vet at det er flere årsaker til dette. Vi kommer ikke utenom kostholdet til den yngre generasjonen. De er glade i mat som gir et høyt blodsukker og når dette faller sammen med puberteten og den hormonelle forandringen kan det gi seg et kraftig utslag i form av kviser/acner/uren hud.

Men der fins hjelp også i denne tiden. Med soneterapi/fotsoneterapi vil en få renset kroppen for alle \”giftstoffene\” som har samlet seg i kroppen bl.a.pga kostholdet. Disse forstyrrer den hormonelle balansen og energiene i de stakkars voksende kroppene. Vi hjelper de også med tilskudd av vitaminer og mineraler, men det viktigste av alt er at vi loser dem inn i et bedre kosthold. Sammen vil vi få dette til å bli bra.

Vi har også tilsluttet teamet vårt en ”medisinsk” hudpleier som kan rense og behandle huden til alle synlige hud problemer er borte.

Velkommen til en bedre tilværelse

    Start typing and press Enter to search