fbpx

Massasje – rygg og nakke

Jeg fikk en telefon fra en fortvilet mann som hadde en smerte i øvre del av rygg/ nakke. Han følte seg stiv og hadde noe problemer med bevegeligheten. Jeg anbefalte å prøve massasje først for å få løs

Jeg fikk en telefon fra en fortvilet mann som hadde en smerte i øvre del av rygg/ nakke. Han følte seg stiv og hadde noe problemer med bevegeligheten. Han lurte på om jeg kunne hjelpe ham med problemet. Jeg bad ham om å komme til klinikken Alternativ Medisin Røa så skulle jeg se hva jeg kunne finne. Dagen etter var han på plass.

Dette var en stor og kraftig mann og han gav uttrykk for en sterk smerte ved skulderbladet på den ene siden. Jeg fikk ham  på benken og startet med litt olje for å få varmet opp muskulaturen i øvre del av ryggen og nakken. Etter hvert kunne jeg gå dypere og fant frem til den muskelen som plaget ham. Denne måtte løsnes helt opp i skallefestet, da hodet hadde fått en fremover bøyning som trakk i hele muskulaturen nedover ryggen. Når behandlingen var ferdig kunne han bevege hodet og øvre del av nakken bedre enn på lenge.

Vi avtalte flere behandlinger siden dette satt så dypt. Tilstanden hadde utviklet seg over mange år og vi trengte noen behandlinger for å løsne på dette for godt.

Alternativ Medisin Røa har flere typer massasje, både dype og avstressende massasjer. Og du får det du ønsker hos de forskjellige massørene.

Terapier

Start typing and press Enter to search