Blodanalyse – mikroskopiering – mørkefelt

Ved å studere en liten blodprøve i mikroskop finne mange faktorer i ditt blod. Dette kan være hvordan er nedbryting av proteiner, bakterier, antioksidant beskyttelsen og totalt 50 forskjellige faktorer.

Blodanalyse

er en undersøkelse, hvor man kan finne ut mye om tilstanden og mengdeforhold over enkle deler av menneskeblodet, som kan gi informasjon om forløpet i kroppen.
Alt etter indikasjon, gjennomfører man forskjellige detaljerte undersøkelser. Ved påfallende funn, undersøker man nøye de cellulære bloddelene. Ved forskjellige sykdommer kan man finne celler som er forandret, men man kan også finne celler som ikke skulle oppholde seg i blodet som har helt andre former.
Ved mørkefeltmikroskopering ser vi på blodet i seg selv, undersøker hvordan celleveggene ser ut, om det er noen unormale celleformer, hvordan leukocyttene ser ut og hvor høy aktiviteten er i cellen selv. Vi kan finne ut om det finnes andre former av celler som kan være en indikasjon på sykdommer. Vi kan fort se om personen drikker nok vann, om det trengs antioksidanter, om han er plaget av sopp etc og mye mer.
En slik undersøkelse er veldig spennende!
Du får en aktuell oversikt over tilstanden til blodet ditt – av deg!
Du kan fort se om blodet ditt har blitt bedre etter at du har forandret kostholdet, eller etter at du har fått anbefalt tiltak for å få til en bedring.
Vi kan hjelpe deg med kostholdsveiledning, kan anbefale tiltak som passer til blodbildet ditt og ellers kan vi være konkrete med anbefalinger angående mineraler og vitaminer.
Det som er mest spennende er at vi fort kan se hvordan miljøet ser ut i cellene dine.

Hvem egner denne mikroskoperingen seg:

  • for de som ønsker å vite hvordan cellene har det
  • for de som ønsker å vite mer om de burde forandre noe i livet sitt
  • for de som ønsker å få vite om de har clamydia eller andre belastninger
  • for de som ønsker å få vite mer om sin syre/base tilstand i kroppen
  • for de som ønsker å få vite om de trenger å forandre matvanene sine
  • for de som ønsker å få vite om de har tungmetaller i kroppen
  • og mye mer

Denne undersøkelsen kan være nyttig for å forebygge sykdommer, men den kan også hjelpe til å få bedre livskvalitet ved å endre matvaner og levesett.

Terapier
bestill time

Du kan bestille time på 22 73 27 70 eller benytt skjemaet under.

Bestill_time_quick

  • *obligatorisk felt
0

Start typing and press Enter to search