Skip to content

Blodanalyse – mikroskopiering – mørkefelt

Ved å studere en liten blodprøve i mikroskop finner en ut mye om helsetilstanden din. Dette kan være:
– hvordan nedbryting av proteiner er
– bakterier
– antioksidant beskyttelsen
– og totalt 50 forskjellige andre faktorer.

Blodanalyse

er en undersøkelse hvor man kan finne ut mye om helsetilstanden din og utfra funn gir vi råd og veiledning til en bedre helsevei.
Alt etter indikasjon, gjennomfører man forskjellige detaljerte undersøkelser. Ved påfallende funn, undersøker vi nøye de cellulære bloddelene. Ved forskjellige sykdommer kan man finne celler som er forandret, men man kan også finne celler som ikke skulle oppholde seg i blodet som har helt andre former.
Ved mørkefeltmikroskopering ser vi på blodet i seg selv, undersøker hvordan celleveggene ser ut, om det er noen unormale celleformer, hvordan leukocyttene ser ut og hvor høy aktiviteten er i cellen selv. Vi kan fort se om personen drikker nok vann, sukkernivå, fettmengde og om det trengs antioksidanter, om han er plaget av sopp, betennelser og mye mer.
En slik undersøkelse er veldig spennende!
Du får et informativt innblikk i egen helse og kunnskap om hva du selv kan gjøre for å endre utviklingen.
Ved kontrol mikroskopiering ser du raskt forskjellen og den kjennes på kroppen.
Vi hjelper deg med kostholdsveiledning, anbefaler tiltak som passer til blodbildet ditt og ellers kan vi være konkrete med anbefalinger angående mineraler og vitaminer.

Hvem egner denne mikroskoperingen seg:

  • for de som ønsker å vite hvordan cellene har det
  • for de som ønsker å vite mer om de burde forandre noe i livet sitt
  • for de som ønsker å få vite om de har clamydia eller andre belastninger
  • for de som ønsker å få vite mer om sin syre/base tilstand i kroppen
  • for de som ønsker å få vite om de trenger å forandre matvanene sine
  • for de som ønsker å få vite om de har tungmetaller i kroppen
  • og mye mer

Denne undersøkelsen kan være nyttig for å forebygge sykdommer, men den kan også hjelpe til å få bedre livskvalitet ved å endre matvaner og levesett.