fbpx

Modningsakupunktur

Noe som er kommet mer frem i de senere årene, er at de fødende benytter modningsakupunktur og soneterapi til modning av livmoren foran fødselen.

Modningsakupunktur

Ettersom alternativ medisin er blitt mer og mer kjent og anvendt blir den benyttet til flere og flere problemer/årsaker og løsninger. Noe som er kommet mer frem i de senere årene er at vordende mødre benytter soneterapi og/eller modningsakupunktur til modning av livmoren, for at de skal føde innenfor normal tiden. Samt at ikke fødselen skal dra ut for mye i tid.

 

Jeg har vært så heldig å få jobbe mye også med denne gruppen og det er godt å følge dem i den siste tiden og være motivator for at dette kommer til å gå bra. Vi følger da en helt forutbestemt modningsakupunktur behandling nettopp rettet mot livmor og for å øke sammentrekkningen frem til fødsel. Effekten kommer gjerne mens de ligger til behandling, slik at de kjenner umiddelbart at det jobber i livmoren. Dette støtter også inn under at behandlingen er riktig. Vi jobber da på punkter som det ikke er lov til å jobbe på tidligere i svangerskapet pga fare for abort. Slik at den som gir behandling til en fødende skal vite hva de holder på med.

 

Vi kan også bruke soneterapi i tillegg til modningsakupunktur til dette og den vil samtidig gi en balansering av alle de andre energiene til den fødende.

Terapier

Start typing and press Enter to search