fbpx

Mørkefelt mikroskopiering av Morante

Hva blodet vårt inneholder, som helst ikke burde være der. La Fransisco Morante som er en stor kapasitet på området, vise deg hva ditt blod inneholder.

MØRKEFELT MIKROSKOPIERING

Kjære klienter hos Alternativ Medisin Røa.
Vi har nå gleden av å opplyse om at vi kommer til å få besøk av Francisco Morante, som vil utføre mørkefeltmikroskopiering ved vår klinikk på Røa.
I samarbeid med Francisco Morante, vil vi fra den ………. kunne tilby Dem mikroskopiering ved klinikken.
Francisco Morante er spesialist på mikroskopiering og har over 25 års erfaring innen faget. Han har jobbet i en årrekke på en kjent alternativ klinikk i Tiujana, Mexico.

Testene vil bli utført hos Alternativ Medisin Røa, Griniveien 10 i Røa sentrum, 0756 Oslo.
Telefon 22 73 27 70 eller post@amedisin.no
Ring snarest for å bestille time, det fylles fort opp.

Hva er mørkefelt mikroskopiering? Hva skjer under en konsultasjon?
Det vil bli tatt en blodprøve fra fingeren til pasienten med et lite stikk. Det tas 2 prøver med levende blod og den ene blir tørket. Sammen med pasienten vil man studere blodet via en dataskjerm som er knyttet mot utstyret.

Følgende ting kan man få informasjon om i levende blod: Fibrin nettverk som kan indikere uheldige aktiviteter (dette kan være:bakterier, virusa, gjærsopp, candida, svart sopp, mykoplasma). Du ser også urinsyrekrystaller, oksidert fett, plakk i blodet, kolesterol, redusert oksygentransport, redusert næringsopptak, leverstress, frie radikaler, klebrig blod, dårlig protein nedbrytning, B12 mangel, aktivitet i immunsystemet, adrenalinstress etc.

Følgende ting kan man få informasjon om i tørket blod: Mineralmangel, hypoglykemi, næringsopptak, c-vitamin profil, tungmetall belastning, inflammasjoner, nakke/rygg problemer, økt gjennomtrengelighet i tarmvegg, binyrestress, belastning i hjerte og sirkulasjon, – lunge og bryst, – nyre/blære, ubalanse i skjoldbruskkjertel, inflammasjon i muskler og ledd, kronisk stress, livmor/eggstokk/prostata problematikk, lever og galle, allergi/intoleranse/ hypersensitivitet, degenerasjon etc.
Etter mikroskopieringen kan terapeuten rette sin behandling av pasienten, eller utføre videre undersøkelser, basert på de funn som gjøres i mikroskopet. Ved en senere anledning kan vi komme tilbake til klinikken og ha oppfølging på de pasienter som har vært mikroskopiert for å se på utviklingen av behandlingen som har vært foreslått.
Hva koster en mikroskopiering?
Pris per test er ….. og tar maks en time. Se prisliste
Francisco Morante snakker engelsk, noe de fleste forstår. Men for de som har problemer med dette, så vil en nordmann være med og vil kunne oversette der dette er nødvendig.
La ikke denne sjansen gå fra dere, her gjelder første mann til møllaprinsippet, så vent ikke med å ringe:
telefon 22 73 27 70
eller send mail til: post@amedisin.no

Terapier

Start typing and press Enter to search