fbpx

Muskel plager behandlet med homeopati

Mange mennesker sliter med muskel/skjelett plager og der er hjelp å få fra mange forskjellige terapier.

Homeopatisk behandling alene eller i kombinasjon med soneterapi ved muskel og skjelettplager.

Mange mennesker sliter med muskel/skjelett plager. Dette kan skyldes mekaniske lidelser, som for eksempel en skiveskade, artrose, låsninger eller rett og slett vanlige muskulære spenningstilstander (myalgier), som fører til ubehag, smerter og bevegelseshemming.

De fleste som oppsøker senteret for slike plager har vært hos allmennlege først og fått påvist en skade og/eller stillet en diagnose.  I enkelte tilfeller har plagene vært mer diffuse og det har derfor vært vanskelig å stille en diagnose.

Årsakene til denne form for plager, kan være mange.

I min praksis ved Alternativ Medisin Røa ser jeg ofte pasienter som kjenner smerter eller ubehag etter skader.  Det kan for eksempel dreie seg om en eldre eller nyere nakkeskade (whiplash),  hvor pasienten  sliter med symptomer som smerter i nakken, stivhet i muskulaturen og hodepine.

Ved smerter/ubehag  etter ryggoperasjon,  har jeg erfart at homeopati og soneterapi til en stor grad har bedret symptomene, som for eksempel økt blodsirkulasjonen og redusert smerten. Disse to behandlingsformene er også effektive ved senebetennelser i hånd/arm, blant annet etter arbeide foran dataskjerm og ved smerte etter vrikking/overtråkk av ankler (gjerne gjentatte) under sportslige aktiviteter.

Øreakupunktur benyttes ofte som støttebehandlig til homeopati og soneterapi.

Jeg har erfart at homeopati sammen med soneterapi lindrer, og i flere tilfeller leger. Mange pasienter får en bedre hverdag.

Terapier

Start typing and press Enter to search