fbpx

NES terapi-skanning – hva utfører den

NES terapi sammenligner strukturene av informasjon og korrigerer med informasjons medisinen

NES skanning sammenligner strukturer av informasjon
NES bruker en matchende prosess mellom strukturene av informasjon, basert på fenomenet “Quantum sammenfiltring” for å avgjøre den “Humane Biokroppsfeltet integritet og egnethet”.

Enklere, kan den grå NES detektoren anses som en antenne og “Humane Biokroppsfeltet” kan deretter sammenlignes med en radiosender med 145 kanaler er skannet i løpet av skanningen, og der signalstyrken for hver ” stasjon ” er overført til NES programmet, og deretter vist i den underliggende farge indikatorer på skjermene.

I virkeligheten er ikke NES skanningen avhengig av noen form for radio, elektrisk eller annen vibrerende signal, men den representerer likevel Humane Biokroppsfeltets intrikate informasjonsstruktur ridd ut som en krøllete kart som er flat og glattet til.

Skanning gjøres med hånden plassert på en detektor (se bildet) som ser ut som en stor grå mus, og i løpet av sekunder har den lest av 145 poeng i biokroppsfeltet slik at vi med våre øyne kan lese en side i en bok. Ingen plagg skal fjernes, og ingenting vil bli avvist av skanningen som er helt fri fra enhver innflytelse, er det gjennomført med en “passiv skanner ” som ikke bruker verken elektromagnetiske eller andre signal eller elektrisitet i noen form.

Når søket er fullført, tar det noen sekunder for programmet å fullføre auto-evalueringsprosessen, og på dataskjermen, bare en full rapport med lettleselige indikatorer og informasjon.

Rapport om Helse og velvære

Denne omfattende rapport med detaljer over 145 faktorer vedrørende din helse og velvære, som:

 • Livsenergi
 • Hjerte-og sirkulasjon
 • Kroppens organer
 • Nervesystemet
 • Fordøyelses systemet
 • Immunsystem, lymfekjertler og
 • Hormonelle funksjoner
 • Næringsopptak – Mineral og vitamin Balanse
 • Forurensninger
 • Følelsesmessig balanse
 • Informasjon Leads (NES meridianer elektrisitet. Integrators)
 • Problemer med ledd og sener, nakke og rygg, bevegelse

Prioritet for hvert av de 145 målingene er angitt med fargede barer. En tom bar indikerer null prioritet, grønt, gult og oransje viser økt prioriteringer til den røde linjen som indikerer høyest prioritet. Det er viktig å forstå at NES lesing peker på de områdene av kroppen feltene på tidspunktet for skanningen krever mest oppmerksomhet .. Ved å ta opp disse, får kroppen din støtte den trenger der den trenger det mest.

NES skanne tester for det svakeste leddet i kjeden, og avslører de svakeste leddene i Biokroppsfältet, og ved å styrke de svakeste koblingene er kjeden sterkere. Dette styrker og optimaliserer kroppens egen helbredende evne og større anledning til å helbrede seg selv.

NES er bare indirekte basert på å ta opp symptomene – den virkelige fokus er å være en omfattende tilnærming rettet mot årsaken til symptomene. den Parallelt med denne balanserte og harmonisert i både den fysiske og den mentale kroppen, og på denne måten å gjenopprette mentale og emosjonelle balanse, korrigert også en hyppig underliggende årsak til mange sykdommer og lidelser.

Terapier

Start typing and press Enter to search