fbpx

Progesteron – progesta care – Life Flo

I mange år har klinikken og jeg hatt stor glede av produktet progesteron, progesta care fra Life-flo. Dette er et naturlig hormon tilskudd som hjelper både kvinner og menn i de fleste aldre.

Jeg har jobbet med:

  • unge kvinner som ikke får noen syklus
  • kvinner med store smerter ved mens
  • infertilitet
  • overgangs problemer for både kvinner og menn

I kombinasjon med behandling i soneterapi/fotsoneterapi har jeg sett meget gode optimaliseringer for denne kategorien mennesker. Produktet Progesta care har også vært beskrevet i Medical Journal som meget interessant og med anbefalinger om fordypning i effekten av det naturlige progesteronet. Men husk at dette gjelder kun Progesta care fra Life-flo og ikke de andre kopiene som er kommet til landet nå.

i dag er det store problemer med å skaffe dette produktet pga salg av firmaet. Vi har i Norge fått ”tilsvarende” produkt som skal ta over for dette. Disse er ikke patentert slik som Progestacare fra Life Flo.

Av denne grunn har jeg valgt å skaffe produktet ( Progesta care fra Life-Flo) til Norge og selger det gjennom vår nettbutikk. Det har vært en lang vei å gå, men når et produkt( Progesta care fra Life-flo) har så gode egenskaper for oss kvinner og også menn må noen kjempe for å kunne tilby dette videre.

Du kan bestille Progesta Care gjennom vår nettbutikk eller ved å sende en epost direkte til anne.karin@amedisin.no

Det naturlige er alltid det beste for vår kropp.

Velkommen til en bedre helse Alternativ Medisin Røa v/ Anne Karin Gjørtz

Terapier

Start typing and press Enter to search