Skip to content

Psyke behandlet med tankefeltterapi

En kombinasjonsbehandling (tft, NES skanning og Lockfoot) som viser hvor effektivt det kan være med flere metoder i bruk

Asgeir kom til meg for å få behandling for sine uforklarlige psykiske plager
Jeg fortalte han om tankefelt-terapi og anbefalte på det sterkeste å prøve det, noe han gikk med på.
I samtalens løp så fortalte han at han hadde fått akutte problemer mens han var i militæret som 21 åring. Han hadde siden gått ukentlig til psykolog i 7-8 år før han kuttet det ut, siden det ikke ga noen effekt.
Han hadde heller aldri fått noen diagnose.
Han fortalte at han kunne være meget variabel:
– meget ekstreme endringer i stemningsleie,
– veldig oppstemt
– energifylt og glad den ene dagen for så å kunne være
– ekstremt deprimert, sliten og plaget med angst dagen etter.
Han fortalte at problemet ble utløst da han skulle kjøre en gruppe offiserer over et fjel,l mens han var i militæret.
Som lyn fra klar himmel hadde han blitt rammet av en fryktelig angst og klarte overhodet ikke å kjøre en meter lenger.
En av offiserene måtte ta over kjøringen, mens han selv ble lagt bak i bilen og kjørt direkte på sykehus.
Det merkelige er at han er veldig glad i kjøre bil, og hjemme igjen i hjembyen tok han seg jobb som drosjesjåfør, noe som pleide å gå helt fint så lenge han holdt seg innenfor bygrensen. Men så fort han begynte å nærme seg den og kjøre forbi bygrensen, så kom angsten krypende til den var så ille at han bare måtte snu og kjøre tilbake.
Under behandling med TFT, begynte vi etterhvert å avdekke traumatiske opplevelser, som kunne ha en tilknytning til den hendelsen der problemene hans ble utløst. Hans problemer hadde et ganske klart preg av post traumatisk stress lidelse.
Vi hadde tre behandlinger med TFT og han var da blitt helt fin og slik holdt det seg i nesten 6 mnd

Da tok han kontakt og sa at han hadde hatt et tilbakefall og denne gangen føltes angsten enda verre.
Jeg måtte denne gang gjøre hjemmebesøk, siden han ikke hadde sjanse til å komme seg ut av huset. Jeg møtte han på trappen hjemme hos han og angsten formelig lyste ut av øynene hans.Vi gikk raskt igang med behandlingen og det tok bare et kvarter før symptomene var tydelig redusert.

Jeg sa til han at jeg stusset litt over noe han hadde sagt til meg i telefonen, fordi han sa at han hadde følt seg så ekstremt sint. Dette var en helt ny følelse som ikke hadde vært tema før. Jeg lurte på om han visste hva han var sint for, men nei, det visste han ikke. Jeg lurte på om han hadde følt seg så sint før, og han kom på en episode som hadde utspilt seg hjemme hos foreldrene hans. Hans onkel hadde vært på besøk og hadde drukket seg full og hadde vært veldig kranglete og truende ovenfor hans far. Han kunne fortelle at han hadde vært rasende på onkelen, men problemet var at han ikke turte å si noen ting den gang.
Da vi gikk inn på denne episoden så kom sinne tilbake for fullt. Jeg brukte da en teknikk som kalles “superkrefter” hvor klienten ser for seg en situasjon, person osv og hvor han da får mulighet i sin egen fantasi til å si og gjøre akkurat hva han vil. Han gjorde dette, kjeftet og smelte høyt, mens jeg banket på TFT-punktene.
Etter en stund så roet han seg ned og sinnet forsvant fullstendig og med det også angsten.
Man kunne se på hele kroppen, ansiktsuttrykket og fremtoningen hans at han var helt rolig og avslappet. Det var en helt utrolig forandring fra den mannen som hadde møtt meg på trappen bare en halv time før.
Etter dette gjorde jeg en NES-skan på han som avslørte at han hadde noen problemer med pepsin-kjertlene i tarmene. Disse kjertlene produserer bla. proteinfordøyende enzymer.
Han fikk også utslag på NEStrition produktene Tumismooth og Flamese som også er to klare indikasjoner på fordøyelsesproblemer og betennelse. Jeg gav han to NES infoceutical og samt de to nevnte NEStrition. Han ble også anbefalt å ta tilskudd med vitaminer og mineraler, spesielt krom og mangan.
Vi gikk gjennom kostholdet hans som mildt sagt var helt elendig. Indikasjonene på NES-skanningene mot krom og mangan viser tydelige blodsukker problemer noe han innrømmet å ha og som er ganske vanlig å få med det kostholdet han har. Han ble anbefalt å lese bøker av Sten Sture Skaldemann og Sofie Hexeberg og å legge om kostholdet sitt til et lavkarbo-kosthold.
Til slutt gjorde vi en lockfoot behandling, siden han hadde tydelige skjevheter i ryggen.
Lock-foot kan også være positivt ved mage-tarm problemer. Nå ca et år senere er han fortsatt bra og har ikke hatt noen tilbakefall.