fbpx

Senebetennelse

Senebetennelse

Dette er i dagens tid et velkjent fenomen for mange. Vi sitter mye mer ved PC eller Mac og dette kan gi oss slitasjeproblemer i forskjellige ledd. Soneterapi og akupunktur i kombinasjon kan ha en god

Dette er i dagens tid et velkjent fenomen for mange. Vi sitter mye mer ved PC eller Mac og dette kan gi oss slitasjeproblemer i forskjellige ledd. Det skrives ut mye skolemedisin for dette, men den gjør ikke noe med årsaken til at disse symptomene dukker opp. Derimot er det mange som velger å bruke alternative behandlingsmetoder for dette.

Jeg har jobbet med denne gruppen mennesker i mange år og har gode erfaringer på dette. Vi starter med en kombinasjon av både soneterapi og akupunktur. Behandlingene må gis 2 ganger i uken i starten  for at vi skal få opp farten i kroppen. Underveis mens vi behandler snakker vi også mye om kost og ernæring. Det er ikke alle som er motagelig for noen innspill her, men det er gunstig for ens senere helse om en kan lytte til noen gode råd og ta de med på livets vei. Vi mennesker blir summen av det vi putter inn mellom leppene og det blir vi mer og mer klar over.

Vi setter ganske mange nåler både i øret, skulder, langsmed armene, hendene og i tærne. Ved siden av dette bruker vi soneterapien som en balanserer for alle energiene i kroppen. Denne behandlingen vil gjøre sitt til at en får renset kroppen for avfallsstoffer som bare ligger der og forstyrrer på flyten. Det starter nå en helingsprosess i kroppen og det kan merkes ved at en blir sliten og trøtt etter som antallet behandlinger øker. Dette er fordi kroppen arbeider og kommer som en naturlig følge av det som settes i gang i kroppen. Sakte men sikkert vil den som mottar behandling kunne kjenne at smertene og ubehaget som har vært i armen tidligere blir svakere og svakere. Det er meget fascinerende å følge disse casene og se hvor forundret de blir selv ettersom problemer som gjerne har vart over en tid bare slipper. Om de ikke har hatt tiltro til alternativ behandling tidligere, så får de det etter en slik opplevelse.

Terapier

Start typing and press Enter to search