Smertefulle – vondt i knærne

Smerte i kne kan skyldes en overbelastning av kneet og de omkringliggende strukturene. Utløsende årsaker er ofte for tung styrketrening/bæring eller feilaktig trening/bruk av kneet.

Smerte i kneet kan skyldes en overbelastning av kneet og de omkringliggende strukturene. Utløsende årsaker kan være for tung styrketrening eller feilaktig trening etter gamle kneskader. Trauma er også en vanlig grunn, men dette blir som regel fanget opp hos lege eller legevakt.

Hvordan blir jeg kvitt det?
Terapeuten utfører en grundig undersøkelse for å kartlegge bekgrunnen til problemene. Der kan være snakk om en feilstilling som forårsaker merbelastning av kneet og denne kan korrigeres med lockfoot. dette har vist seg ved flere anledninger å ha en fin påvirkning på belastningen og derav smerten. For å oppnå langvarige resultater kan det iblant kreves at behandlingen kombineres med egeninnsats på treningsfronten.
Mennesket er en helhet og vi må se på om der er andre justeringer vi kan bistå med for å hjelpe på situasjonen. Her snakker vi om både soneterapi, akupunktur, kost og tilskudd av varierende behov.

Terapier
bestill time

Du kan bestille time på 22 73 27 70 eller benytt skjemaet under.

Bestill_time_quick

  • *obligatorisk felt
0

Start typing and press Enter to search