fbpx

Smerter i kjeven

Årsaken til problem fra kjeven kan bestå av mange ulike faktorer. Vanligvis er det flere sammenfallende faktorer, f.eks. spenningshodepine med gradvis tilltagende verk og stivhet i kjeveleddene og musk

Årsaken til problem fra kjeven kan bestå av mange ulike faktorer. Vanligvis er det flere interagerende faktorer, f.eks. spenningshodepine med gradvis tilltagende verk og stivhet i kjeveleddene og muskulaturen i området rundt kjeven. Mekaniske feil i bittet på grunn av dårlig tilpasset tandprotese eller ujevnheter i bittet kan føre til lokale problem som senare også gir påvirkning på øvre delen av nakken og nakkens muskulatur. Problembildet fra kjeveleddet og strukturene rundt manifesterer seg vanligvis som stivhet, f.eks. vanskeligheter med å gape, trøtthetsfølelse, lokal verk og ømhet, verk i øvre delen av nakken og spenningshodepine.

Hvordan blir jeg kvitt det?
Egenbehandlingen kan bestå av avslappingstrening, stretching av stramme muskler og beveglighetstrening for nakken. Disse formene kan benyttes som egenbehandling, men anbefales hos en massør. Om grunnårsakene til problemet kan henledes til bittet, skal dette naturligvis behandles av en tannlege. I etterkant kan lockfoot behandling være av stor verdi, da de sekundera problemene kan gjenstå og gi et kronisk problembilde.

Terapier
bestill time

Du kan bestille time på 22 73 27 70 eller benytt skjemaet under.

Bestill_time_quick

  • *obligatorisk felt
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY

Start typing and press Enter to search