fbpx

Smerter i nakke-skuldre

En vanlig årsak til at det oppstår smerte i nakke eller skuldre er feilaktig arbeidsstilling og/eller ensidig belastning over tid. Langvarig ensformig arbeid fører til muskelspenninger med påfølgende sme

En vanlig årsak til at det oppstår smerte i nakke eller skuldre er feilaktig arbeidsstilling eller ensidig belastning over tid. Langvarig ensformig arbeid fører til muskelspenninger med påfølgende smerte.

 

Hvordan blir jeg kvitt det?
Det er flere kombinasjoner av behandling som kan gi økt sirkulasjon og bedring/fjerning av smertene. En idrettsmassør kan løse opp i fastlåst muskulatur. Og denne behandlingen i kombinasjon med soneterapi og akupunktur, som da øker ernæringen av musklene fra innsiden er et godt verktøy. Vi vet også at spesiell kost kan innvirke negativt på muskulatur generelt og om en over lang tid går med feil fettbalanse mellom omega3/omega6, så er heller ikke dette positivt.I tillegg til behandling kreves det ofte at pasienten selv forandrer sitt arbeidssmiljø og hvordan han/hun arbeider. Kortere arbeidsperioder med større variasjon er metoder som kan minske risikoen for at problemet kommer tilbake.

Det er uansett viktig å huske at jo før en velger å gå til en behandler, jo rasker vil en oppnå resultater.

Terapier

Start typing and press Enter to search