fbpx

Soneterapi og Akupunktur

Soneterapi og akupunktur

Jeg utøver behandling i soneterapi og akupunktur samt øre akupunktur. Dette er behandlingsformer som får kroppens egne mekanismer til å helbrede seg selv.
Jeg utøver behandling i soneterapi og ECIWO-akupunktur samt øre akupunktur. Dette er behandlingsformer som får kroppens egne mekanismer til å helbrede seg selv. Når det gjelder elektro akupunktur i øret så er den meget gunstig ovenfor barn og unge – ingen smerter.

Jeg har mange gode resultater bl.a. som følger:

En klient oppsøkte meg fordi han hadde smerter og ubehag i armer og skuldre. Dette hadde pågått gjennom flere år. Vedkommende hadde prøvd alt: lege, kortison behandling, fysioterapi…

Behandlingsformene hadde hjulpet på de verste smertene og en kort tid, men klienten var ikke tilfreds med dette. Vi påbegynte behandling med soneterapi og klienten hadde mange soner som var veldig vonde – behandlingen måtte av den grunn tilpasses klientens smerte terskel. Behandlingen skal nemlig ikke være noen tortur behandling.

Da vedkommende hadde fått den 7. behandlingen ble han ”dårlig” – følte at det herjet feber i kroppen uten at det var reelt. Kroppen føltes akkurat som om en skikkelig forkjølelse skulle bryte ut. Dette stod på i et par dager etter den 7.de behandlingen. Da klienten kom til 8.de behandling var sonenes smerter noe helt annet – føttene kunne få full behandling på alle punktene. Etter denne behandlingen kjente klienten at smertene i armer og skuldre bare ble bedre og bedre.

Vi avsluttet behandlingen etter 12 behandlinger og da fantes det ikke lenger smerter og kroppen føltes full av energi.

Soneterapeut og akupunktør Anne Karin Gjørtz

Terapier

Start typing and press Enter to search