fbpx

Sterkere immunforsvar

Sterkere immunforsvar

Dårlig immunforsvar og med mye sykdommer kan stryrkes ved behandling med soneterapi og akupunktur i kombinasjon.

For mange år siden kom det en mann med et meget dårlig immunforsvar. Han hadde flere runder med luftveisproblemer i løpet av et år og det satte ham veldig tilbake fysisk. Hans store lidenskap var å få bevege seg ute i naturen både sommer og vinter. Men pga at han fikk gjentatte infeksjoner måtte han holde litt tilbake på aktivitetene sine. Han hadde også astma og var til jevnlige kontroller hos sin astmalege.

Vi startet med soneterapi og akupunktur og han fikk behandlinger 2 ganger pr uke over en periode og sakte men sikkert ble han sterkere. Der var mye avfallsstoffer i systemet hans og det krevdes en stor og lang utrensing. Etter hvert så vi at det gikk lenger og lenger tid mellom at han fikk noen luftveis- infeksjon og kroppen ble sterkere og sterkere. Dette gjorde han mer bevisst på seg selv og lærte seg til å lytte mer til kroppen i tide.
Siden der var mange ”arr” etter uttallige runder med infeksjoner var han mer sårbar enn andre og vi fant at om der var noen symptomer på gryende infeksjon skulle han komme til behandling med en gang.
Dette har fungert i mange år nå og han greier seg stort sett igjennom året uten noen nedturer. Men han er fremdeles det vi beskriver som en kroniker og må ta ekstra hensyn til seg selv. Han har nok også et intoleranse problem og vi har snakket mye kost og inntak generelt, men han har ikke vært i motivert for dette. Etter hvert så innser han at noe mer må gjøres for at hun skal bli enda sterkere. Noen små forandringer har vi fått til og ikke minst at det spises noe til alle måltider. Dette var ikke spesielt ivaretatt tidligere og mat var bare et nødvendig onde for å holde energien oppe.
Jeg har også fått ham til å innse at det hjelper når han holder seg borte fra spesielle matvarer. Et godt inntak av vitaminer og mineraler gjennom det meste av året er også blitt prioritert i den senere tid. Dette gjør at immunforsvaret styrkes via denne veien også og det motivere til videre utførelse når helsen hoder seg oppe.

Terapier

Start typing and press Enter to search