Skip to content

Tennisalbue – Musearm

Tennisalbue og musearm er en voksende plage for menneskeheten og der er stor frustrasjon på hva en skal gjøre med denne type smerter. Tennisalbue/ musearm er en irritasjon som går over til en betennel

Tennisalbue og musearm er en voksende plage for menneskeheten og der er stor frustrasjon på hva en skal gjøre med denne type smerter. Tennisalbue/ musearm er en irritasjon som går over til en betennelse i slimposene rundt senefestene og muskelfestene ved albuen.

Når det oppstår en slik betennelse er det alltid snakk om hvor god næring er det til området. Vi må alltid prøve å optimalisere blodtilførselen til albuen.

For å få til dette kan en benytte flere vinklinger. Soneterapi/fotsoneterapi i kombinasjon med akupunktur har vært brukt med meget god effekt på veldig mange.

I dag har vi også idrettsmassører som kan gjøre en kjempejobb med denne yrkesskaden. De masserer dypt i muskulaturen og korrigerer om det skulle være noe som er kommet ut av posisjon pga betennelsen. Massøren må, som både fysioterapien og kiropraktoren, gi flere behandlinger for å komme til bunns i problemet.

I tillegg har massøren vår muligheten til å kombinere sin behandling med de andre terapiene som klinikken tilbyr: akupunktur, soneterap, kost etc

Velkommen til en bedre hverdag uten smerter.

Hilsen Alternativ Medisin Røa
v/ Anne Karin Gjørtz