Skip to content

Urolig baby med sjelden avføring

Urolig baby med mye gråt forbinder vi ofte med kolikk. Soneterapi kan ha effekt og det skal ofte ikke mer enn 1 runde til

Det heter seg jo at dersom en baby blir ammet så kan det ikke bli en obstipasjon- treg mage, men avføringen kan komme tregt eller skal vi heller kalle det sjelden. Dette medfører ofte at babyen blir urolig, prompete og samtidig forstyrret i den gode søvnen.

Alle vil jo helst ha en baby som spiser, sover og er bare snill og tilfreds. Og det er slik den nyfødte perioden skal være om alt er riktig. Men vi vet at det ikke oppleves slik for alle.

Hos noen av alle de babyene som blir født kan det være litt trange passasjer i tarmen uten at det er kolikk. Dette kan nettopp føre til at avføringen samler seg opp og kan gi svakt ubehag for babyen, og derfor en urolig baby.

Ved en soneterapi behandling på denne babyen vil jeg kunne kjenne det området eller områdene i tarmen som har nettopp dette problemet. Jeg jobber med føttene til babyen over flere runder i løpet av 30 min og som oftest er det da løst opp i de trange partiene. Som resultat vil babyen gjerne tømme seg rikelig innenfor 24 timer eller så. Og etter det vil det være et barn som igjen er fredelig og fornøyd.

Dette gjør sitt til at også mor har det bra og begge vil være mer harmoniske.