fbpx
Amedisin1

Vi har holdt til på Røa i 28 år. Vi er i dag et tverrfaglig fellesskap hvor alle er spesialisert innenfor sine terapier som spenner over både fysisk og psykisk helse. Vi jobber mye med: hormonelle ubalanser, infertilitet, muskelplager i nakke/rygg/arm/fot, fordøyelsesplager og blodanalyse, allergier, migrene og smerter, samt endringer i tankene.

Terapier
Artikler

Massasje – rygg og nakke

Jeg fikk en telefon fra en fortvilet mann som hadde en smerte i øvre del av rygg/ nakke. Han følte seg stiv og hadde noe problemer med [...]

Smerter i ryggen

Klient med ryggsmerter søker hjelp av idrettsmassør, som da undersøker først, deretter masserer dypt i muskulaturen og strekker muskelen ved behov.

Musearm

Musearm kan beskrives som smerte eller stivhet i nakke,skuldre,armer eller hender og skyldes ofte et langvarig arbeid ved dataen. Massøren kan [...]

Smerter i hælen

Smerter i hælen kan skyldes en akutt skade, eller en overbelastning over lengre tid, som gir dårligere blodtilførsel til hælen. 

Tilbakemeldinger
 • Positivt overrasket over alternativ beh.

  "Jeg tilhører dem som i utgangspunktet var litt skeptisk til alternativ behandling, men nå trygt kan anbefale dette som et godt tilbud og effektivt verktøy. Å komme til Amedisin på Røa er ikke bare å komme til behandling, men like mye til en pause fra verden. I tillegg til å være faglig dyktig er Ina en samtalepartner som helt tydelig har pasientenes beste i fokus, noe som resulterer i at hun trykker på de riktige punktene - både fysisk og mentalt. Sjansen er stor for at du forlater behandlingen med mindre smerter, økt kunnskap og samtidig er lettere til sinns."

  Madelene, november 2015
 • Bihulebetennelse

  Jeg har slitt med gjentatte bihulebetennelser, og blitt behandlet med antibiotika uten resultat. Valgte så å forsøke akupunktur med resultat allerede ved første behandling. Etter at jeg var ferdigbehandlet har jeg ikke hatt bihulebetennelse.

  V.Dalseg
bestill time

Du kan bestille time på 22 73 27 70 eller benytt skjemaet under.

Bestill_time_quick

 • *obligatorisk felt
 • Date Format: DD dot MM dot YYYY

Start typing and press Enter to search