fbpx
Amedisin1

Vi har holdt til på Røa i 28 år. Vi er i dag et tverrfaglig fellesskap hvor alle er spesialisert innenfor sine terapier som spenner over både fysisk og psykisk helse. Vi jobber mye med: hormonelle ubalanser, infertilitet, muskelplager i nakke/rygg/arm/fot, fordøyelsesplager og blodanalyse, allergier, migrene og smerter, samt endringer i tankene.

Terapier
Artikler

Massasje – rygg og nakke

Jeg fikk en telefon fra en fortvilet mann som hadde en smerte i øvre del av rygg/ nakke. Han følte seg stiv og hadde noe problemer med [...]

Smerter i ryggen

Klient med ryggsmerter søker hjelp av idrettsmassør, som da undersøker først, deretter masserer dypt i muskulaturen og strekker muskelen ved behov.

Musearm

Musearm kan beskrives som smerte eller stivhet i nakke,skuldre,armer eller hender og skyldes ofte et langvarig arbeid ved dataen. Massøren kan [...]

Smerter i hælen

Smerter i hælen kan skyldes en akutt skade, eller en overbelastning over lengre tid, som gir dårligere blodtilførsel til hælen. 

Tilbakemeldinger
  • Positivt overrasket over alternativ beh.

    "Jeg tilhører dem som i utgangspunktet var litt skeptisk til alternativ behandling, men nå trygt kan anbefale dette som et godt tilbud og effektivt verktøy. Å komme til Amedisin på Røa er ikke bare å komme til behandling, men like mye til en pause fra verden. I tillegg til å være faglig dyktig er Ina en samtalepartner som helt tydelig har pasientenes beste i fokus, noe som resulterer i at hun trykker på de riktige punktene - både fysisk og mentalt. Sjansen er stor for at du forlater behandlingen med mindre smerter, økt kunnskap og samtidig er lettere til sinns."

    Madelene, november 2015
  • Bihulebetennelse

    Jeg har slitt med gjentatte bihulebetennelser, og blitt behandlet med antibiotika uten resultat. Valgte så å forsøke akupunktur med resultat allerede ved første behandling. Etter at jeg var ferdigbehandlet har jeg ikke hatt bihulebetennelse.

    V.Dalseg

Start typing and press Enter to search