Amedisin1

Vi har holdt til på Røa i 28 år. Vi er i dag et tverrfaglig fellesskap hvor alle er spesialisert innenfor sine terapier som spenner over både fysisk og psykisk helse. Vi jobber mye med: hormonelle ubalanser, infertilitet, muskelplager i nakke/rygg/arm/fot, fordøyelsesplager og blodanalyse, allergier, migrene og smerter, samt endringer i tankene.

Tilbakemeldinger
 • Positivt overrasket over alternativ beh.

  "Jeg tilhører dem som i utgangspunktet var litt skeptisk til alternativ behandling, men nå trygt kan anbefale dette som et godt tilbud og effektivt verktøy. Å komme til Amedisin på Røa er ikke bare å komme til behandling, men like mye til en pause fra verden. I tillegg til å være faglig dyktig er Ina en samtalepartner som helt tydelig har pasientenes beste i fokus, noe som resulterer i at hun trykker på de riktige punktene - både fysisk og mentalt. Sjansen er stor for at du forlater behandlingen med mindre smerter, økt kunnskap og samtidig er lettere til sinns."

  Madelene, november 2015
 • Bihulebetennelse

  Jeg har slitt med gjentatte bihulebetennelser, og blitt behandlet med antibiotika uten resultat. Valgte så å forsøke akupunktur med resultat allerede ved første behandling. Etter at jeg var ferdigbehandlet har jeg ikke hatt bihulebetennelse.

  V.Dalseg
bestill time

Du kan bestille time på 22 73 27 70 eller benytt skjemaet under.

Bestill_time_quick

 • *obligatorisk felt
0

Start typing and press Enter to search