Skip to content
annekarin

Anne Karin Gjørtz

Daglig leder, sykepleier, akupunktør, soneterapeut

Anne Karin er daglig leder ved klinikken og har over 30 års erfaring.

Hun er utdannet sykepleier i -80 og videreutdannet seg fra – 90 til soneterapeut, akupunktør, tankefeltterapeut, kvantemedisiner og med et stort interessefelt på kost og ernæring i forhold til helseutfordringer.
Hun har drevet klinikken i 30 år og har hjulpet mange til en bedre hverdag.

Hun jobbet som sykepleier i 16 år og søkte etter noe mer for å kunne hjelpe til ved helseutfordringer. Interessen kom først for kost, vitaminer og mineraler.

Hun har mye erfaring innen de fleste plager, men er spesielt opptatt av hormoner hos kvinner og menn i forhold til syklus og graviditet. Samt også utfordrende muskulære og sirkulære belastninger og plager i armer, rygg, hofter, ben og føtter. Fordøyelsen er en viktig faktor i alle helse sammenhenger og derfor er hun dyktig på kost og ernæring i forhold til forskjellige plager.

Hun er kunnskapsrik og oppdaterer seg faglig hele tiden.
Hun jobber med  kunder i alle aldersgrupper fra babyer til de eldste og er samvittighetsfull i behandlingen av mennesker.
Hver dag er for henne en sann glede og hun brenner virkelig for å hjelpe medmennesker til en bedre hverdag.

En time hos henne innebærer et intervju hvor du med dine plager og utfordringer med helsen, ditt kosthold og levesett kartlegges. Hun vurderer utfra det du forteller og det hun finner ved gjennomgang med soneterapi behandling hva som er din kropps utfordring. Hun behandler deg med soneterapi og akupunktur (evt andre terapier) og rettleder deg i forhold til kost og evt tilskudd som hun mener du trenger for at du skal erverve en bedre helse.

Titler:

Medlem: