fbpx
Fransisco MoranteBlodanalyse og mørkefeltmikroskopiering

Om Fransisco Morante og blodanalyse

Han er ekspert på blodanalyse – mikroskopiering og benytter et høyteknologisk mikroskop for å utføre analysen av blodet. Han har 35 års erfaring innen dette feltet og er en virkelig kapasitet.
Han er behagelig og forklarer mer enn gjerne bildet og hva du må gjøre for å komme videre på din helsevei.
Fransisco Morante jobber ved / er tilknyttet en klinikk i Tijuana i Mexico og er meget dyktig i det å lese det han ser i blodet. Han har også utviklet mikroskop for at det skal tilfredsstille hans krav.

Han jobber ikke ved klinikken vår til daglig, men gjester oss av og til med fokus på blodanalyser/ mikroskopiering. Du kan sette deg opp på hans venteliste, så ta kontakt med oss for å bestille time i god tid i forveien.

Du vil oppleve en spennende reise gjennom ditt eget blod.

Les om Blodanalyse

En intervju om F.Morante sin mikroskopiering

Terapier
Artikler

Syre base balansering

Syre base balansering i en kropp er meget viktig for at den skal fungere på et godt nivå. Stress er også noe som skaper syre i kroppen. Vi [...]

God helse starter med magen

Mange sliter med smerter i magen, oppblåst mage og luftproblemer. Det finnes flere årsaker til disse symptomene, men det kan være på tide å sette [...]

Tilbakemeldinger
  • Div. infeksjoner, tungmetallbelastning

    i februar i år fikk jeg utført mikroskopi av blodet mitt. Ut fra resultatene av denne undersøkelsen, kunne min lege i Tyskland gi meg rett behandling. Jeg er nå betydelig friskere! i februar kunne jeg så vidt gå, nå går jeg mye bedre og har mer energi.

    Kvinne 32

Start typing and press Enter to search