Jarl Roar SimenstadBlodanalyse, massør, soneterapeut, refleksolog, lockfoot

Om Jarl Roar Simenstad

Jarl Roar er utdannet i grunnmedisin og bioenergetisk og informasjonsmedisinsk helseterapi i -10 og deretter har han kontinuerlig utdannet seg videre innen tankefeltterapi, lockfoot og pek(physio energetic kiropraktikk), kvantemedisin, refleksologi og blodanalyse via kraftige forstørrelser.

Han kombinerer sine behandlingsmetoder for å hjelpe deg med de problemene du har. Han er engasjert, interessert og brenner for å hjelpe.

Har jobbet i privat praksis med ovennevnte terapier siden mars 2010.

Jarl Roar Simenstad har selv en lang sykehistorie bak seg som har gitt ham bred erfaring og kunnskap. Fra å være sengeliggende med ME/CFS og være totalt pleietrengende og veien tilbake til idag hvor han er velfungerende og meget kunnskapsrik.
Dette skjedde via terapeuter som hjalp ham opp av den elendige helsetilstanden hans. Han lærte mye om kroppen og helse i løpet av denne tiden og hans interesse ble vekket for å hjelpe andre i samme situasjon.

Han er meget dyktig og blir satt stor pris på av sine kunder, som føler seg i trygge hender ved hans hjelp.

Tittel:

Medlem:

Terapier
Artikler

Hva er lekk tarm syndromet

Lekk tarm oppstår ved vedvarende problemer med tarmhelsen som ikke blir tatt alvorlig. mage/tarm er et varsel organ om at noe ikke er optimalt. [...]

Irritabel tarm

Irritabel tarm er et sammensatt problem og en kan ikke si at den skyldes enten eller. Men vi vet at fysikk og psyke går sammen som hånd i hanske. [...]

Mineralanalyse-Oligoscan

Mineralanalyse-oligoscan er en rask metode for å sjekke mineraler, tungmetaller og sporelementer i kroppen. Svaret kommer med en gang og [...]

Tilbakemeldinger
 • Akutte ryggsmerter

  Behandlingen hjalp selv om den var vond der og da ble det raskt mye bedre. Dette fortsetter jeg med - forebyggende

 • Vondt overalt og energiløs

  Hei Jeg har vært veldig flink og stort sett prøvd å følge det du informerte om. Merker at «vondtene» ikke er så intense og at toppene er jevnet ut. Det er lenge igjen til mål, men dette motiverer meg til å fortsette. Takk for at du tok deg tid til å sende mail. Skal oppdatere deg videre.

  Dame
  Dame
bestill time

Du kan bestille time på 22 73 27 70 eller benytt skjemaet under.

Bestill_time_quick

 • *obligatorisk felt
0

Start typing and press Enter to search