fbpx
Julianna WeberCoach - healer - hypnoterapi

Om Julianna Weber

Julianna Weber er utdannet innenfor helsecoaching, samt healing, energiterapi, hypnoterapi

Hun er utdannet NLP coach og oppnår meget gode resultater innen området selvtillit, livsstil og måloppnåelse.
Etter at hun møtte veggen tidlig i 20-årene har Julianna brukt erfaringen, kunnskapen og etter hvert kompetansen sin til å hjelpe andre til et bedre og sunnere liv. Hun bruker en kombinasjon av hypnoterapi og coaching, som har vist seg å ha spesielt god effekt på:
 • Røykeslutt
 • Vektreduksjon
 • Livsstilsendring
 • Måloppnåelse
 • Selvtillit og selvfølelse
 • Sceneskrekk og prestasjonsangst
 • Stressrelaterte plager
 • Utbrenthet
 • Traumer, fobier og vonde følelser

Hennes arbeidsmåte:

 • Hypnoterapi er en allsidig behandlingsmetode som kan tilpasses de fleste mennesker og problemstillinger. Under hypnosen er klienten dypt avslappet, på et nivå som er midt imellom søvn og våken tilstand. Dette er tilstanden du gjerne befinner deg i rett før du sovner eller rett før du våkner.
  Hodet oppleves da helt tomt for tanker og du har det behagelig. Første del av behandlingen går ut på å  stoppe alle pågående bevisste prosesser (tanker, bekymringer, planlegging av resten av dagen osv), gjennom en visualiseringsøvelse. Dette bidrar til dyp avspenning, og når hjernebølgene går ned i Theta er det ubevisste sinnet våkent og lytter. Det er ikke nødvendig å huske det som blir sagt under hypnosen, det viktigste skjer på et ubevisst nivå. Endringen kan merkes veldig raskt, for eksempel samme kveld, eller ta opp til to uker. Denne behandlingsformen egner seg best når det ønskes en endring av ubevisste mønstre (f.eks. kosthold, livsstil, avhengighet og selvtillit) men også dersom fortidens følelser henger igjen og skaper hindringer i livet.
 • Energiterapi er en form for healing hvor kroppens immunsystem vekkes til live igjen og blir obs på et problemområde. Dette skjer ved at energi tilføres dette området, enten ved direkte berøring eller i energilaget (eterlaget) et par cm over kroppen. I tillegg blir energinivået balansert og dersom det finnes blokkeringer, blir disse løst opp slik at energien igjen flyter naturlig. Dette kan redusere følelsen av utmattelse og ubehag i kroppen, og har særlig god effekt på stressrelaterte plager. Under behandlingen kan du selv velge å slappe helt av, eller ha en samtale med terapeuten.
 • EFT/TFT (Emotional Freedom Technique / Tankefeltterapi) egner seg best for konkrete problemstillinger, slik som spesifikke fobier (f.eks. edderkopp- og høydeskrekk), men også frykt, angst og stress. Dette utføres ved stimulering av enkelte punkter langs kroppens meridianer ved hjelp av lett banking. Klienten utfører behandlingen på seg selv, med terapeutens veiledning og instruksjoner.
 • Coaching foregår som en samtale mellom coach og klient, hvor klienten ledes til å finne svarene selv ved at coachen stiller gode spørsmål. Vi har egne coachingforløp (6 eller 12 timer på 60 min) for livsstilsendring, karrierevalg eller måloppnåelse, men kan også tilpasse coachingen til ett bestemt formål. Teknikker som brukes er gjerne en kombinasjon av helsecoaching og NLP, noe som er unikt i sitt slag. Første timen er gjerne på 90 minutter, og brukes til kartlegging av klientens nåværende og ønsket situasjon, i tillegg til å komme i gang med konkrete teknikker slik at du allerede etter første time kan kjenne at noe er i ferd med å endres. Dette passer best for deg som ønsker å slutte å røyke, endre kostholdet, finne ny vei i livet eller oppnå et konkret mål.
Hun er opptatt av et helhetlig behandlingsforløp og kombinerer gjerne flere behandlingsformer slik at behandlingen du får, er tilpasset din konkrete problemstilling og dine mål.  Coaching og EFT kan også gjennomføres som videosamtale via Zoom. Dersom dette er ønskelig, gi oss beskjed ved timebestilling.

Julianna tilbyr også terapeutiske tidsreiser (også kjent som regresjon) for å forløse fortidens gamle, fortrengte hendelser, legge de bak seg og gå videre i livet. Fordi det viktigste i livet er her og nå.

Utdannelser:
Terapier
Artikler
Tilbakemeldinger
 • Hypnose for sjalusi

  Jeg vil bare si tusen takk for god behandling. Hypnosen har virket veldig bra for meg, og jeg trenger ingen oppfølgingstime. Tusen takk!

  Svanhild
 • Angst, panikkanfall, skam og depresjon.

  Heisann, på tide og legge igjen en kommentar til denne fine klinikken.Må si det har vært helt fantastisk og se prosessen min fra jeg skjønte at jeg hadde angst og panikkanfall. Kjempebra service og man får svar på dagen! Julianna som er min behandler har vært utrolig flink til å hjelpe meg og se livet mitt på en helt annen måte når ting absolutt ikke har vært lett. Hun har hjulpet meg med å forminske angsten veldig og skam som jeg har bært på mesteparten av livet mitt og da blir depresjonene også mindre. Jeg har en liten vei igjen og gå med panikk angsten min enda. Men med tanken hvor jeg er nå har jeg ingen ønsker om å gi meg. Og ikke minst med tanken på hvor fin hjelp jeg allerede har fått og planene videre. Dette får meg til å ville jobbe med dette helt ut. Tusen takk💖 god jul og godt nyttår til dere alle!

  Carina Varela

Start typing and press Enter to search