fbpx
 • Ryggsmerter etter spark fra en hest.

  Norsk tekst: Jeg ble sparket i magen av en hest da jeg var 16 og ble ganske hardt skadet. Jeg ble innlagt på sykehus, men frisknet til igjen etter en stund, bortsett fra ryggen min. sparket fra hesten påvirket også korsryggen min alvorlig, og jeg ble gående med disse smertene i 20 år og som kunne være ganske ille i perioder, uten å finne en løsning på problemet. Jeg møtte Jarl på ferie i Tyrkia fordi vi hadde noen felles venner og vi kom bla i  snakk om medisin og lignende ting, og han fortalte meg om PEK-behandling (Physio Energetic Kiropraktikk) og sa at det kunne hjelpe ryggen min, så vi ga det en sjanse. han ga meg en behandling på stranden som ble bevitnet av dusinvis av mennesker, og det tok bare ti minutter for å korrigere problemet i ryggen min og nå 2 måneder senere har jeg fremdeles ikke opplevd noen smerter, som for meg er helt fantastisk. 20 år med smerte er borte. Jeg kan knapt tro det. English text(original): I was kicked in my stomach by a horse when I was 16 and got severly injured. I was hospitalised, but recovered after a while except from my back. the kick from the horse also affected my lower back seriously and I got stuck with these pain that could be quit bad in periods, for 20 years without ever finding a solution to the problem. I met Jarl on holiday in Turkey because we had some mutual friends and we got to be talking about medicin and similar things, and he told me about this PEK-treatment(Physio Energetic Kiropraktikk) and said that it might help my back so we gave it a shot. so he gave me a treatment on the beach infront of dozens of people and it only took ten minutes to correct the problem in my back and now 2 months later I still havent felt any pain, which for me is quit fantastic. 20 years of pain is gone. I cant hardly believe it.

  Rebecca 36, Scotland
 • Allergi

  Jeg glemte å fortelle deg at takket være din anbefaling med cellesaltene Kombinasjon H og J, så merket jeg nesten ikke min pollen allergi i våres. Har ikke vært så bra siden jeg fikk pollen allergi for 30år siden. Jeg har prøvd mye opp gjennom årene, men dette har vært det beste! Jeg trengte ikke en gang å få nåler i ørene av deg! Dette var den første våren jeg kunne nyte på 30 år!

  Eva Marnor
 • Progestacare mot overgangsplager

  Progesta Care mot overgangsplager Jeg er en jente på 49 år som nå har brukt progesta care i flere år for overgangsplager. Ja - jeg hadde de kjente plagene med hetetokter, dårlig nattesøvn, utsabilt humør og rett å slett litt deprimert. En venninne anbefalte dette produktet på det varmeste - hun sa som følger: "Jenta mi, ingen behøver og ha disse plagene vet du - prøv progesta care, skal du se at livet kommer tilbake til deg" Ja, vet dere hva etter bare noen uker med kremen ble jeg mitt gamle jeg igjen blid og fornøyd sover som en stein og ingen hetetokter eller humørsvingninger. Denne vidunderkremen kommer til å bli med meg videre i årene som kommer til glede for meg selv og mine omgivelser.

  Målfrid
 • Progesta care

  Hei Må bare si at den kremen har gjort underverker. Er mye bedre. Kan jeg bestille flere ?

  R
 • Diabetes 2, ereksjonsproblemer

  Jeg hadde fått mange av de sykdommene/plagene som kalles livsstilssykdommer. Legen hadde gitt meg insulin for diabetes og statiner for kolesterolet og ereksjonen var der ikke så mye bistand med. Ved Alternativ Medisin Røa fikk jeg hjelp til å legge om kosten til lavkarbo med mer inntak av fett. Først trodde jeg henne ikke, men når jeg kunne slutte med insulin etter bare 4 dager på den "nye" maten, ble jeg imponert og kjempeinteressert. Dette har ikke vært vanskelig. Vekten er redusert, formen er bedre og jeg orker å bevege meg mer. Kolesterolet har justert seg til det bedre, til tross for økt inntak av fett. Jeg er kjempefornøyd og meget takknemlig for den hjelpen jeg har fått.

  DD
 • Progesta care krem

  Hei Tusen takk for en så god service og for et fantastisk produkt! Dette produktet, Progesta Care anbefalte jeg til mine venner og familie. Etter bare noen uker med progesta care krem fikk jeg hjelp for mine plager, som blant annet: endometriose, fett rundt magen, uønsket hårvekst. Både jeg og min mor, som er 70 år gammel - bruker progesta care og takker for sjansen vi fikk

  G
 • Progesta care krem

  Tusen takk for en så god service og for et fantastisk produkt! Dette produktet anbefalte jeg til alle mine venner og familie.Etter bare noen uker med progesta-care fikk jeg hjelp for mine plager,som er blant annet:endometriose,fett rundt magen,uønsket hårvekst... Både meg og min mor ,som er 70 år gammel,bruker progesta care og takker for sjansen vi fikk. Hilsen G!

  G

Start typing and press Enter to search